Rock Coverband zoekt creatieve Lead gitarist (m/v) (Nijmegen)

Rock Coverband zoekt creatieve Lead gitarist (m/v)

In Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Rensopeters op 09-11-2023, 191 keer bekeken.

Wij zijn Straylight, een Coverband uit omgeving Nijmegen/Malden. Na het vertrek van onze lead/solo gitarist zijn we op zoek naar iemand om de boel van nieuwe energie te voorzien en weer snel naar optredens toe te werken.

We spelen graag de niet standaard covers die iedereen wel kent maar niet zo vaak hoort. de stijlen lopen uiteen van hardrock to pop, afgewisseld met wat acoustische nummers. het belangrijkste is dat we graag onze eigen draai aan de nummers geven en daarvoor zijn we op zoek naar een creatieve lead/solo gitarist(e) om het gat op te vullen na het vertrek van onze vorige gitarist.

wij bestaan momenteel uit een zeer ervaren drummer, een vingervlugge bassist, een rythm gitarist (electrisch, acoustisch en backing vocals) en een ervaren powervrouw op lead vocals.

Ben jij een gezellige leadgitarist (m/v) ongeveer tussen de 30 en 50 jaar die een goeie solo in de vingers heeft en snel nieuwe nummers eigen maakt? Ben je creatief met je effecten, speel je meerdere stijlen en beschik je over eigen gear?
We repeteren elke week op donderdag in een fijne oefenruimte in Malden en streven naar 5 á 10 optredens per jaar. Het doel is om eind 2023 onze nieuwe gitarist(e) te verwelkomen en in het voorjaar weer op de planken te staan!

Stuur je ond een enthausiast berichtje, het liefst met wat beeld/geluid materiaal, dan nemen we contact op en plannen we een auditie.

Groetjes!!

Meer Gitaristen Gezocht in Nijmegen:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!