Drummer zoekt Band in Utrecht


12 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Utrecht"

Hi :) Mijn naam is Dries (36) en ben een ervaren drummen (geen prof). Ik ben op zoek naar een band of muzikanten die het leuk vinden om eigen muziek te maken. Uiteindelijk optreden is wel het doel :) Funk rock, pop rock, of rock in het algemeen vind ik leuk om te drummen, maar ook funk, disco en... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker -3s- op 16-04-2023, 136 keer bekeken.

Alweer een paar jaar niets gedaan maar het begint weer te kriebelen... Jarenlang Brit Pop gespeeld met top gasten maar uiteindelijk gestopt omdat de muziek niet intens genoeg was. Wil eens zien of er gasten zijn waar ik me muzikaal wel ok bij voel. Ofschoon ik naar alle stijlen luister is het het... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker pjotrvanloenen op 26-11-2022, 302 keer bekeken.

Hallo, Mijn is Gerard, een 19 jarige drummer. Graag wil ik een blues trio/band oprichten waarin we oude en nieuwe nummers spelen met veel instrumentale stukken en improvisatie. Hiervoor zoek ik muzikanten die hier serieus mee bezig willen zijn om vervolgens regelmatig te kunnen optreden waar... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Gerard. op 24-09-2022, 168 keer bekeken.

Hallo! Mijn naam is Jurrian. Ik ben 21 jaar oud. Ik ben een fanatieke drummer, die de hele dag het liefst muziek aan het maken is (als dat kan). Ik studeer en werk in Utrecht. Ik ben opzoek naar een band / groep om muziek te maken. Ik vind zowel covers als zelfgeschreven muziek vet om te drummen!... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Jurharm op 02-05-2022, 518 keer bekeken.

Hoi, ik ben Sil (14 bijna 15), ik drum al zo'n 10 jaar. Al die tijd heb ik les gehad dus ik heb wel een klein beetje ervaring. Daarnaast heb ik de afgelopen 2 jaar in een bandje gezeten dus ook daar heb ik wat van geleerd. Dat bandje is opgehouden en nu ben ik opzoek naar iets nieuws. Onderaan... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Sil_b op 17-03-2022, 186 keer bekeken.

Hoi, Ik ben een beginner drummer die een band zoekt. Ik heb zin om rock, metal en latin. Ik zoek een paar gezellig mensen, zoals een gitarist en een bassist, met wie ik fun kan hebben. Beide covers en composeren zijn goed voor mij. Ik woon in Hilversum. Dus is het gebied Gooi/Utrecht bereikbaar... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker goliveira op 29-01-2022, 335 keer bekeken.