Drummer zoekt Band in Utrecht

9 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Utrecht"

Hey allemaal! Ik ben Michiel (36) en ik speel al een tijdje drums. De laatste tijd ben ik flink aan het oefenen geslagen om beter te worden. Momenteel jam ik regelmatig met twee groepen in DB's Utrecht, maar ik wil graag meer spelen en nieuwe mensen ontmoeten. Hoewel ik niet de meest doorgewinterde... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Michielsnoek op 13-04-2024, 118 keer bekeken.

Gevorderde drummer zoekt band. Stijl Jazz, Soul en Funk . In bezit van mooi drumstel van Premier met Sabian cymbals. Plezier is belangrijk. Veel optredens gedaan zoals festivals, cafe, en restaurants. Ik wacht met spanning af welk avontuur op mij wacht. Muzikale groet... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Franszdirk op 20-03-2024, 112 keer bekeken.

Mijn naam is David, woon in Utrecht en ik speel al ruim 10 jaar drums. Verschillende (cover)bands gespeeld, tijdje mee gestopt, maar vind het leuk om het weer op te pakken. Genre’s punk / rock / 90’s rock. Zoek naar een balans waarin het leuk is om een paar keer per maand te repeteren met het... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker daav op 24-02-2024, 161 keer bekeken.

Graag zou ik (Maarten, 43jr, drummert) een gezellig death thrash metal bandje vinden / opstarten in de regio Utrecht om 1x per week of 1x in de 2 weken lekker (old school) herrie te maken! Focus op gezellig potje rammen in de oefenruimte, covertje doen, Lekker jammen. en ach als t uitkomt eigen... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Drumhavik op 09-11-2023, 97 keer bekeken.

Ik ben Wout en ik ben 20 jaar. Ik heb bijna mijn hele leven gedrumt, maar nu ben ik bijna een jaar gestopt omdat ik nu op kamers ben, maar ik zou nu wel weer willen beginnen dus het leek mij leuk om bij een bandje te gaan. Ik hou vooral van (oude) rock, bands zoals the police, nirvana, the beatles... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker wout van der meer op 22-09-2023, 187 keer bekeken.

Hey, ik ben Luuk, 17 jaar uit Utrecht en een fanatieke en actieve drummer opzoek naar een band. Mijn interesse qua genres ligt vrij breed, ik speel graag funk, rock, r&b, pop en een klein beetje jazz, maar ik houd vooral van muziek maken dus er is eigenlijk geen een genre waar ik een hekel aan heb,... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Luuk Grooten op 17-08-2023, 162 keer bekeken.

Hallo, Mijn is Gerard, een 19 jarige drummer. Graag wil ik een blues trio/band oprichten waarin we oude en nieuwe nummers spelen met veel instrumentale stukken en improvisatie. Hiervoor zoek ik muzikanten die hier serieus mee bezig willen zijn om vervolgens regelmatig te kunnen optreden waar... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Gerard. op 24-09-2022, 210 keer bekeken.

Meer "Drummers Zoeken een Band" regio Utrecht

Meest bekeken advertenties in de categorie "Drummer Zoekt Band Utrecht"