Drummer zoekt Band in Den Bosch

5 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Den Bosch"

Hoi! Ik ben Kimberley. Ik ben 35 jaar en kom uit Den Bosch. Ik drum vanaf mn 14e, maar door opleiding, stages en werk, heeft het drummen lange tijd op de achtergrond gestaan. De afgelopen 4 jaar heb ik het weer wat meer opgepakt en ben er ik serieus mee aan de slag gegaan. Nu lijkt het me super tof... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker KimberleyH op 21-08-2023, 149 keer bekeken.

Hallo, ik ben Dennis, 15 jaar oud en ik zoek naar n band om lekker mee te jammen. Ik drum ondertussen n half jaartje en ik verlang er al een tijdje naar om samen te spelen met andere muzikanten. Ik drum nummers van Metallica, Foo fighters, Nirvanna ect ect. Ik hoop snel met mensen samen te... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker DennisLuyckx op 09-07-2023, 69 keer bekeken.

Hoi, Ik ben Rick, 22 jaar en ik zoek een band met wie ik mijn passie kan delen: muziek maken. Ik ben een gevorderde drummer met meer dan 10 jaar ervaring. Ik heb vooral ervaring in het verengingsleven, dus drummen in een slagwerkgroep en een fanfare. Hierin heb ik vele slagwerkinstrumenten mogen... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Rick van der Wielen op 29-06-2023, 118 keer bekeken.

Beginnend drummer (35) zoekt bandje omgeving Den Bosch. Mijn muziek interesses begeven zich voornamelijk in de “(rock) blues” hoek” maar sta natuurlijk open voor elk ander gerelateerd genre! Inspirerende bandjes : Black Keys, Record Company, Cold Stares, Laura Cox. Ik ben hierin zoals gezegd... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker JoepV1987 op 18-03-2023, 113 keer bekeken.

Hey Drummer! The Duel of Dawn is op zoek naar een nieuwe drummer. Wij zijn een progrock band die nog in opstartende fase is. Onze eerste songs liggen al klaar. Denk qua stijl aan Genesis, Porcupine Tree, Big Big Train, Marillion, Yes… Dus muzikaal uitdagend maar mooi. Luistermuziek met af en toe... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker bluestrat op 07-02-2023, 167 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!