Drummer zoekt Band in Tilburg


4 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Tilburg"

Hey drummer! Wij zoeken jou om onze nieuw opgerichte rock/pop coverband compleet te maken! Wij zijn muzikanten (zanger, zangeres, sologitarist, bassist en toetsenist) tussen 28 en 45 jaar. Hierbij een impressie van nummers die ons tof lijkt om te spelen (nog niks staat vast), eigen inbreng voor nummers is ook zeer welkom! https://open.spotify.com/playlist/7nixNdfFyDb1PruRWEFH9O?si=trlUf3PmQ-SuO-IdrGuY5g Wij repeteren in de omgeving Tilburg/Breda. Gezelligheid voorop en we willen graag toewerken... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Willemijn93 op 25-05-2023, 38 keer bekeken.

Hee hoooi leuke muzikanten van Tilburg, Mijn naam is Daan van Gils en ik zoek een leuke band in Tilburg. Ik drum al een hele tijd en heb altijd wel in bandjes gespeeld. Afgelopen zomer ben ik naar Tilburg verhuisd en ik zou het tof vinden hier weer in een band te gaan spelen. Ik sta zowel open voor covers als het samen maken van eigen materiaal. Mijn muzikale smaak is erg breed. Ik houd namelijk van het luisteren en drummen van pop/soul/funk/rock/indie en allerlei gecombineerde smaken. Ik ben... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker DvG! op 26-03-2023, 138 keer bekeken.

Hey daar, Ik ben een semi-beginnend rock/pop drummer die de stap wil zetten om samen muziek te maken! Denk aan nummers van RHCP, 3 doors down, Papa Roach, Bon Jovi, Green Day, Live, en Nederpop van bijv De Dijk. Sta verder voor veel open en heb tijd om wekelijks te repeteren. Dus mis jij een beat in je band en ga je voor de fun&hobby; dan hoor ik graag van je!... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker tjoy op 27-01-2023, 219 keer bekeken.

Hallo ik ben een ervaren drummer Met veel podium ervaring . die een band zoekt Rondom Tilburg. Mijn insteek is best breed van Pop,disco soul,rock en roll van de jaren 60 70,80 zijn ook nederpop, En country. Ben 54 jaar En vervoer en drumstel. Woon in Tilburg.... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker JVB 53 op 25-08-2021, 492 keer bekeken.