Drummer zoekt Band in Tilburg

3 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Tilburg"

Hey, Tamisha hier! Ik wil heel graag 'n bandje vormen en onze originele nummers schrijven. Wat betreft zelf muziek maken en schrijven ligt mijn passie vooral richting grunge en verschillende rock genres. Experimenteren vind ik ook erg leuk. Ik doe van alles een beetje: gitaar (elektrisch en akoestisch), drums, piano, keyboard, en ik schrijf nummers - al ben ik geen held in het afmaken ervan. Als bandlid zou ik het liefst drummen en schrijven, maar ik ben nog wel een beginnende drummer. Ik heb... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker coloredpinata op 04-07-2023, 187 keer bekeken.

Hee hoooi leuke muzikanten van Tilburg, Mijn naam is Daan van Gils en ik zoek een leuke band in Tilburg. Ik drum al een hele tijd en heb altijd wel in bandjes gespeeld. Afgelopen zomer ben ik naar Tilburg verhuisd en ik zou het tof vinden hier weer in een band te gaan spelen. Ik sta zowel open voor covers als het samen maken van eigen materiaal. Mijn muzikale smaak is erg breed. Ik houd namelijk van het luisteren en drummen van pop/soul/funk/rock/indie en allerlei gecombineerde smaken. Ik ben... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker DvG! op 26-03-2023, 272 keer bekeken.

Hey daar, Ik ben een semi-beginnend rock/pop drummer die de stap wil zetten om samen muziek te maken! Denk aan nummers van RHCP, 3 doors down, Papa Roach, Bon Jovi, Green Day, Live, en Nederpop van bijv De Dijk. Sta verder voor veel open en heb tijd om wekelijks te repeteren. Dus mis jij een beat in je band en ga je voor de fun&hobby; dan hoor ik graag van je!... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker tjoy op 27-01-2023, 265 keer bekeken.