Rock & roll band zoekt muzikanten! Drummers, gitaristen! (Harderwijk)

Rock & roll band zoekt muzikanten! Drummers, gitaristen!

In Drummer Gezocht in Harderwijk (Gelderland). Geplaatst door gebruiker hugo.van.dalen@gmail.com op 08-12-2022, 258 keer bekeken.

Wij (Hugo & Menno) zijn bezig met de band MOOIE BROMMERS en zijn op zoek naar mensen die samen met ons een stoere Nederlandstalige rockband willen beginnen. Na het uit elkaar vallen van onze vorige band zijn wij op zoek naar mensen die met ons een nieuw muzikaal avontuur aan willen gaan.

Op het moment zijn wij met zijn 2en, ene bassist en een zanger. Wij hebben samen met een invaldrummer nu een paar liedjes geschreven en willen graag meer maken. De liedjes die wil willen maken zijn voornamelijk eigen nummers en vertalingen van andere nummers (zo hebben wij het liedje Howling at the moon van Hank WIlliams wat steviger gemaakt en een Nederlandse tekst gegeven.)

Wij zijn op zoek naar een drummer en in ieder geval 1 gitarist (tweede is ook zeer welkom) die samen met ons muziek willen maken in de trend van O.A. CCR, Status Quo, Chuck Berry. AC\DC, Rolling Stones, Iggy Pop en natuurlijk ook Jovink & Normaal.