Dirigenten Gezocht

85 Advertenties Gevonden in "Dirigent Gezocht"

Functieomschrijving - U dirigeert popkoor One of a Kind tijdens de repetities op donderdagavond van 20u tot 22u, tijdens afgesproken concerten, toonmomenten of bij deelname aan festivals . (Andere dag mogelijk na overleg) - Zelf het koor begeleiden van achter de piano heeft voor ons absoluut een... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Antwerpen (Brabant). Geplaatst door gebruiker popkoor oneofakind op 24-02-2024, 40 keer bekeken.

Beste heer/ mevrouw,  Voor mijn project Internationaal vrouwenkoor" ben ik op zoek naar een gepassioneerde koordirigente die naast het begeleiden van het koor het ook leuk vindt om mee te denken. Het koor is er namelijk niet alleen voor het zingen maar ook om een sterk netwerk te kunnen vormen,... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker ghaliajando@hotmail.com op 20-02-2024, 33 keer bekeken.

50 (senior)zangers van het Maas en Waals Mannenkoor willen gaan voor kwaliteit en doen dat graag in een sfeer en plezier en ontspanning. Per begin mei 2024 schriftelijk reageren tot 29 feb. donderdagavonden 20.00 - 22.00 u Profiel en procedure: Zie:www.maasenwaalsmannenkoor.nl / vacature dirigent... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Druten (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Ton Keijzers op 19-02-2024, 37 keer bekeken.

Wij zijn het koor 'Zangvreugd' uit Oostbrug en zoeken een nieuwe dirigent(e). Ons koor zingt een mix van liedjes, van christelijk tot populaire liederen. We oefenen elke dinsdagmiddag van 14:30 tot 16:30 in de Eligiuszaal van de R.K. kerk. Als onze dirigent(e) zou je ons leiden tijdens de... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Oostburg (Zeeland). Geplaatst door gebruiker Arjen.s op 19-02-2024, 31 keer bekeken.

Over ons: Harmonie Angeren is een bruisende muziekvereniging gevestigd in het pittoreske Angeren, gemeente Lingewaard. Wij zijn meer dan alleen een muziekvereniging. We zijn een muzikale familie die passie en plezier hoog in het vaandel heeft. Met trots organiseren wij jaarlijks diverse optredens... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Angeren (Gelderland). Geplaatst door gebruiker CScholten op 30-01-2024, 51 keer bekeken.

Wie heeft er interesse om een groep oudere muzikanten (gemiddelde leeftijd 75) te leiden/begeleiden? Repertoire: Nederlandstalig, Duits, swing etc. Niveau: midden tot laag Rep.locatie: Jan v Besouwhuis Goirle tijd: Maandagen van 19.30 - 22.00 (incl pauze) Vergoeding in overleg... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Goirle/Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker guver op 16-01-2024, 67 keer bekeken.