Dirigenten Gezocht


70 Advertenties Gevonden in "Dirigent Gezocht"

Met Spoed dirigent gezocht voor modern katholiek middenkoor te Buren/Geldermalsen (GLD) Ons koor wordt begeleid door een combo bestaande uit piano, dwarsfluit, gitaar en soms saxofoon. Repetities iedere week op maandagavond. Contactpersoon: Mascha van Treijen 0636178666 of email info@dithaga.nl of... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Buren/Geldermalsen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Gerard op 25-03-2023, 25 keer bekeken.

Wie zijn wij? Shout! Is een nieuw rockkoor voor jongvolwassenen dat vanaf september 2023 wekelijks in Nijmegen wil gaan repeteren. Shout! wil zich gaan richten op rockmuziek in de breedste zin: niet alleen de grootste hits, maar juist ook alternatieve muziek met uitdagende arrangementen, en soms... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Iris_Shout! op 24-03-2023, 30 keer bekeken.

Wegens vertrek van onze huidige dirigente is ons zangkoor Vomuzi (Vortum Mullem Zingt) vanaf september 2023 op zoek naar een enthousiaste gedreven dirigent, die ons het liefst ook instrumentaal kan begeleiden. Vomuzi zingt een gevarieerd repertoire. Van a-capella, musical, modern tot aan popmuziek.... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Vortum-Mullem (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vomuzi op 23-03-2023, 162 keer bekeken.

Wie zijn wij? Het HOW is een harmonieorkest dat speelt op HaFaBra B–niveau, met muzikanten van A-niveau tot en met C-niveau. Wij repeteren op vrijdagavond en bestaan uit een veelzijdige groep van ruim 50 enthousiaste muzikanten, van jong tot oud. Het orkest is muzikaal gevarieerd en verzorgt... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Secretaris Wilskracht Amersfoort op 03-03-2023, 43 keer bekeken.

Themakoor Triple One uit Oldenzaal is op zoek naar een enthousiaste dirigent-pianist! Wij zijn 20-25 zeer enthousiaste en gezellige dames en heren die het heerlijk vinden om gezamenlijk te zingen. Ons repertoire is veel omvattend, van klassiek tot musical, van kerkelijk tot de huidige popmuziek! En... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Oldenzaal (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Triple One op 28-02-2023, 69 keer bekeken.

Sinds 2003 bestaat ons koor. In het jubileumjaar 2023 gaat onze dirigent er, om persoonlijke redenen, helaas mee stoppen. Op 30 september hebben we nog een groot afscheidsconcert op het programma. Hiervoor wordt al vlijtig geoefend. Dus vanaf 01 oktober zoeken we een nieuwe dirigent(e). We zijn een... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Emlichheim (Drenthe). Geplaatst door gebruiker bouwersp op 28-02-2023, 51 keer bekeken.

Voices Unlimited is een gemengd koor van circa 50 leden uit Den Haag. Wij zijn een gezellig koor met een breed repertoire dat serieus wil repeteren, maar ook graag plezier maakt. De nadruk ligt op het zingen van popmuziek, maar we maken graag uitstapjes naar andere genres. Het koor wordt begeleid... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Voices Unlimited op 26-02-2023, 60 keer bekeken.

Gezocht! Een inspirerende, muzikaal leider voor ons gospelkoor! Joy for People Gospel Choir (JfP) is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al ruim 50 jaar wil JfP op deze manier de Boodschap delen. In al die jaren is de groep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor. Met... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Dokkum (Friesland). Geplaatst door gebruiker wavdh op 26-02-2023, 44 keer bekeken.

Gevraagd dirigent voor enthousiast en ambitieus Oratoriumkoor Cantando Pijnacker. Het koor bestaat uit 51 leden, we hopen komend jaar weer te groeien. Er is een vaste pianiste als repetitor. Het koor streeft ernaar, als de financiële situatie toereikend is, om 1 keer per jaar een concert uit te... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Pijnacker (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker oratoriumkoorcantando@gmail.com op 17-02-2023, 108 keer bekeken.