Dirigenten Gezocht in Zeeland

4 Advertenties Gevonden in "Dirigent Gezocht in Zeeland"

Christelijke muziekvereniging Excelsior Cadzand kent twee korpsen: Brassband Excelsior en Jeugdorkest IJgenweis. Vanaf medio mei zijn we voor het jeugdorkest op zoek naar een nieuwe dirigent. IJgenweis is een combinatie van jeugdleden, beginnende muzikanten en een aantal ervaren leden die zorgen voor de nodige ondersteuning. Het jeugdorkest repeteert iedere vrijdagavond van 18:30-19:45 in Retranchement. Jaarlijks houden we een concert, werken we mee aan kerkdiensten en treden we op tijdens... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Cadzand (Zeeland). Geplaatst door gebruiker Marnix Scheele op 05-03-2024, 47 keer bekeken.

Wij zijn het koor 'Zangvreugd' uit Oostbrug en zoeken een nieuwe dirigent(e). Ons koor zingt een mix van liedjes, van christelijk tot populaire liederen. We oefenen elke dinsdagmiddag van 14:30 tot 16:30 in de Eligiuszaal van de R.K. kerk. Als onze dirigent(e) zou je ons leiden tijdens de repetities, ons helpen groeien in onze muziek en bijdragen aan een gezellige sfeer. We hebben bijna 20 leden en staan open voor iedereen. Bij deze rol als dirigent hoort een vergoeding voor je inzet en je... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Oostburg (Zeeland). Geplaatst door gebruiker Arjen.s op 19-02-2024, 64 keer bekeken.

De Christelijke Oratorium Vereniging Goes (COV Goes) is op zoek naar een nieuwe dirigent(e) De COV Goes is een gemengd koor met circa 50 leden dat 105 jaar bestaat. De repetities vinden plaats op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Vredeskerk te Goes. Er is een vaste pianist die het koor tijdens de repetities begeleidt. Jaarlijks wordt één groot concert met orkestbegeleiding gegeven en meestal nog een klein concert. Een overzicht van uitgevoerde werken en meer informatie is te vinden... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Goes (Zeeland). Geplaatst door gebruiker VoorzitterMartin op 22-06-2023, 132 keer bekeken.

De Big Swing Band bestaat uit circa 20 enthousiaste amateurmusici uit de regio Zeeuws-Vlaanderen en België Leeftijd en nationaliteit zijn divers en dat geldt eveneens voor het uitgebreid en uitdagend repertoire. Door het vertrek van onze dirigent is er op dit moment een vacature voor een dirigent. We repeteren eens in de twee weken op zondagochtend vanaf 10 uur in Philippine. Bezoek onze repetitie en neem vooral een kijkje op onze website . Heb je muzikale ambitie en een gezonde motivatie?,... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Terneuzen (Zeeland). Geplaatst door gebruiker Dexter2022 op 19-10-2022, 94 keer bekeken.