Dirigenten Gezocht in Gelderland

9 Advertenties Gevonden in "Dirigent Gezocht in Gelderland"

Het gezelligheidskoor Mengelmoes in Didam is per december 2024 op zoek naar een dirigent m/v. Heeft u een stimulerende en overtuigende manier van repeteren en dirigeren, waarbij het plezier van de zangers een belangrijk aspect is en het koor bij optredens de liederen op een juiste manier gebracht... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Didam (Gelderland). Geplaatst door gebruiker mengelmoes op 12-04-2024, 19 keer bekeken.

50 (senior)zangers van het Maas en Waals Mannenkoor willen gaan voor kwaliteit en doen dat graag in een sfeer en plezier en ontspanning. Per begin mei 2024 schriftelijk reageren tot 29 feb. donderdagavonden 20.00 - 22.00 u Profiel en procedure: Zie:www.maasenwaalsmannenkoor.nl / vacature dirigent... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Druten (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Ton Keijzers op 19-02-2024, 88 keer bekeken.

Over ons: Harmonie Angeren is een bruisende muziekvereniging gevestigd in het pittoreske Angeren, gemeente Lingewaard. Wij zijn meer dan alleen een muziekvereniging. We zijn een muzikale familie die passie en plezier hoog in het vaandel heeft. Met trots organiseren wij jaarlijks diverse optredens... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Angeren (Gelderland). Geplaatst door gebruiker CScholten op 30-01-2024, 78 keer bekeken.

Wij zijn een klein Popkoor met 16 leden verdeeld over 4 stemgroepen. Ons repertoire is modern, breed en veelzijdig; van popmuziek tot mooie rustige ballads zowel Nederlands als Engelstalig. Wij zoeken een enthousiaste jonge dirigent die daadkrachtig ons koor kan aansturen en wil werken aan de... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Popkoor Vocalnul55 op 05-08-2023, 191 keer bekeken.

Muzikaal leider gezocht! De RotDweilers zijn een energiek dweilorkest met bigbandbezetting. Gezelligheid maar zeker ook een hoog muzikaal niveau kenmerken onze band al meer dan 30 jaar. We repeteren elke woensdagavond in Bemmel (tussen Nijmegen en Arnhem) en zoeken een enthousiaste muzikaal leider... Lees meer »

Dirigent Gezocht in bemmel (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Debby op 10-04-2023, 198 keer bekeken.

Met Spoed dirigent gezocht voor modern katholiek middenkoor te Buren/Geldermalsen (GLD) Ons koor wordt begeleid door een combo bestaande uit piano, dwarsfluit, gitaar en soms saxofoon. Repetities iedere week op maandagavond. Contactpersoon: Mascha van Treijen 0636178666 of email info@dithaga.nl of... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Buren/Geldermalsen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Gerard op 25-03-2023, 202 keer bekeken.