Dirigenten Gezocht in Gelderland

9 Advertenties Gevonden in "Dirigent Gezocht in Gelderland"

Wij zijn een klein Popkoor met 16 leden verdeeld over 4 stemgroepen. Ons repertoire is modern, breed en veelzijdig; van popmuziek tot mooie rustige ballads zowel Nederlands als Engelstalig. Wij zoeken een enthousiaste jonge dirigent die daadkrachtig ons koor kan aansturen en wil werken aan de... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Popkoor Vocalnul55 op 05-08-2023, 84 keer bekeken.

Geachte muzikale talenten, Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leidende en gepassioneerde dirigent die onze visie ( enthousiast, verrassend, uitdagend en vooral gezelligheid) deelt en ons meerstemmig popkoor instrumentaal ( piano/ keyboard/ gitaar) kan begeleiden met ons 70's tot hedendaags... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Gendringen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Popkoor4you op 08-06-2023, 143 keer bekeken.

Muzikaal leider gezocht! De RotDweilers zijn een energiek dweilorkest met bigbandbezetting. Gezelligheid maar zeker ook een hoog muzikaal niveau kenmerken onze band al meer dan 30 jaar. We repeteren elke woensdagavond in Bemmel (tussen Nijmegen en Arnhem) en zoeken een enthousiaste muzikaal leider... Lees meer »

Dirigent Gezocht in bemmel (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Debby op 10-04-2023, 138 keer bekeken.

Met Spoed dirigent gezocht voor modern katholiek middenkoor te Buren/Geldermalsen (GLD) Ons koor wordt begeleid door een combo bestaande uit piano, dwarsfluit, gitaar en soms saxofoon. Repetities iedere week op maandagavond. Contactpersoon: Mascha van Treijen 0636178666 of email info@dithaga.nl of... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Buren/Geldermalsen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Gerard op 25-03-2023, 167 keer bekeken.

Wij zijn per 15-09-2023 op zoek naar een enthousiaste dirigent . Komore is een koor met enthousiaste mensen die inmiddels al 42 jaar hun stem, hun zang en betrokkenheid bij kerk en maatschappij willen laten horen. Wij verzorgen de vieringen in de kerk met zang maar ook inhoudelijk zelf door de... Lees meer »

Dirigent Gezocht in BEUNINGEN GLD (Gelderland). Geplaatst door gebruiker francimmtap@gmail.com op 24-07-2022, 233 keer bekeken.

Wegens vertrek van onze dirigent zijn wij op zoek naar een nieuwe dirigent. Het Interkerkelijk Streekmannenkoor de Schaffelaar is een mannenkoor op christelijke, oecumenische grondslag en heeft 50 leden afkomstig uit Barneveld en omliggende dorpen. Het mannenkoor wil de leden de gelegenheid bieden... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Barneveld (Gelderland). Geplaatst door gebruiker secretariaat@schaffelaarkoor.nl op 07-12-2021, 73 keer bekeken.

Best bekeken in "Dirigent Gezocht Gelderland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!