Dirigenten Gezocht in Friesland

3 Advertenties Gevonden in "Dirigent Gezocht in Friesland"

Mannenzanggroep 't Franeker Akkoord zoekt een dirigent. Na de zomer 2024 hebben wij geen dirigent meer en zoeken daarom een nieuwe man of vrouw die ons wil inspireren tot betere zang. Het koor bestaat uit 16 mannen en zingt vierstemmig. (bemiddelde leeftijd boven de 50 jaar). We hebben de ambitie om te groeien tot zo'n 24 zangers (we blijven dus een betrekkelijk klein koor). Het repertoire is licht klassiek en ook wel wat moderner werk. We repeteren op de woensdagen van 20:00 tot 22:00 uur,... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Franeker (Friesland). Geplaatst door gebruiker basvanreeuwijk@gmail.com op 06-05-2024, 54 keer bekeken.

'Morgen wordt fantastisch’ met jou? Dirigent(e) gezocht voor Popkoor Wooman. Per begin september 2024 zijn wij op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor ons ambitieuze, gezellige popkoor in Oentsjerk. Het betreft één repetitieavond per week – bij voorkeur dinsdags – en circa 5 optredens per jaar. Popkoor Wooman! is het leukste Popkoor in de Trynwâlden met op dit moment 23 'Wooman', verdeeld in sopranen, mezzo's en alten. We houden van een muzikale uitdaging en kunnen een vierstemmig... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Oentsjerk (Friesland). Geplaatst door gebruiker popkoorwooman op 25-04-2024, 53 keer bekeken.

Gezocht! Een inspirerende, muzikaal leider voor ons gospelkoor! Joy for People Gospel Choir (JfP) is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al ruim 50 jaar wil JfP op deze manier de Boodschap delen. In al die jaren is de groep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor. Met een koor van momenteel 16 zangers, begeleid door piano, bas en drums (bij gelegenheid uitgebreid), kan Joy for People een divers repertoire brengen: van ingetogen ballads, a capella nummers tot... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Dokkum (Friesland). Geplaatst door gebruiker wavdh op 26-02-2023, 255 keer bekeken.