Dirigenten Gezocht in Brabant

17 Advertenties Gevonden in "Dirigent Gezocht in Brabant"

Voor onze K.E. Harmonie St. Cecilia te Stampersgat zoeken wij een enthousiaste dirigent die onze groep van 20-25 personen wil helpen om leuke populaire muziek ten gehore te kunnen brengen. Een gezamenlijk najaar concert staat gepland begin november waarbij we nauw samenwerken met harmonie De Unie... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Stampersgat (Brabant). Geplaatst door gebruiker harmonie st cecilia op 16-08-2023, 94 keer bekeken.

Gospelkoor Multiple Voice in Veldhoven zoekt dirigent(e). Wie zijn wij? Multiple Voice is een koor dat bestaat uit een groep enthousiaste mensen met vooral een gemeenschappelijke passie: zingen met plezier. Het koor bestaat uit ongeveer twintig leden tussen de 35 en 70 jaar. In de afgelopen jaren... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Veldhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Multiplevoice op 20-05-2023, 106 keer bekeken.

We zijn de Kabelgatramblers, een mannenkoor uit Veghel met 17 zangers. We worden begeleid door een gitarist en accordeoniste. We brengen voornamelijk Ierse muziek en Engelse pubsongs. We zoeken een ervaren en enthousiaste dirigent(e) die feeling heeft met dit soort muziek en die het koor op een... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Veghel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Verheijen op 11-04-2023, 147 keer bekeken.

Popkoor d’Accord zoekt een enthousiaste dirigent Popkoor d’Accord is op zoek naar een nieuwe dirigent die het stokje van onze huidige dirigent met ingang van het nieuwe seizoen in september 2023 kan overnemen. Ben jij die enthousiaste man/vrouw die ons kan inspireren en naar nieuwe hoogten kan... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Breda / Prinsenbeek (Brabant). Geplaatst door gebruiker DACCORDBREDA op 30-03-2023, 288 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een dirigent(e) voor ons koor. Onze dirigente heeft helaas opgezegd vanwege stemproblemen door corona. Hierdoor zijn we op zoek naar een nieuwe dirigent(e). Wijn zijn een koor die repeteert op woensdagavond. We zingen diverse liedjes, variërend van Nederlands- Engels-... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Etten-leur (Brabant). Geplaatst door gebruiker Marianne1960 op 26-03-2023, 160 keer bekeken.

Wegens vertrek van onze huidige dirigente is ons zangkoor Vomuzi (Vortum Mullem Zingt) vanaf september 2023 op zoek naar een enthousiaste gedreven dirigent, die ons het liefst ook instrumentaal kan begeleiden. Vomuzi zingt een gevarieerd repertoire. Van a-capella, musical, modern tot aan popmuziek.... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Vortum-Mullem (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vomuzi op 23-03-2023, 333 keer bekeken.

Best bekeken in "Dirigent Gezocht Brabant"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!