Dirigenten Gezocht in Utrecht

9 Advertenties Gevonden in "Dirigent Gezocht in Utrecht"

Wij zijn een gezellig koor (24 leden 50-65 jr.) uit Westbroek en we zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven dirigent(e) per 01-09-2023. We bestaan inmiddels 30 jaar en ons repertoire is gospel en populaire liedjes en we zingen onder begeleiding van orkestbanden. Voor de repetities die... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Westbroek (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Sparks of Joy op 19-04-2023, 151 keer bekeken.

Vacature: We zijn op zoek naar enthousiaste dirigent voor ons gemengd a-capellakoor met ongeveer twintig koorleden, meest vijftigers en zestigers, met wisselende koorervaring (Zingen Is Leuk Toch?). Op repetitie avonden werk je graag geconcentreerd, maar tegelijkertijd zorg je met het koor voor een... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker koor_ZILT op 18-03-2023, 186 keer bekeken.

Wie zijn wij? Het HOW is een harmonieorkest dat speelt op HaFaBra B–niveau, met muzikanten van A-niveau tot en met C-niveau. Wij repeteren op vrijdagavond en bestaan uit een veelzijdige groep van ruim 50 enthousiaste muzikanten, van jong tot oud. Het orkest is muzikaal gevarieerd en verzorgt... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Secretaris Wilskracht Amersfoort op 03-03-2023, 93 keer bekeken.

Zoekt jullie koor een diririgent, binnen een straal van ongeveer 50km rond Woerden? Wie weet zoeken jullie mij. Ik heb veel ervaring met allerlei verschillende, vrouwen-, mannen- en gemengde koren, van kleine vocale ensembles tot grote oratoriumkoren, met muziek van renaissance tot hedendaags, van... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Woerden (Utrecht). Geplaatst door gebruiker René de Groot op 12-01-2023, 320 keer bekeken.

Wij zijn per 1 maart 2023 op zoek naar een nieuwe enthousiaste en gedreven dirigent die het koor kan inspireren en motiveren. De afgelopen jaren hebben wij onder leiding van onze huidige dirigent een flinke kwaliteitsgroei doorgemaakt en dat willen wij graag vasthouden en verder uitbouwen. De... Lees meer »

Dirigent Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker PopkoorZuilen op 26-10-2022, 93 keer bekeken.

Best bekeken in "Dirigent Gezocht Utrecht"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!