Bassist zoekt Band in Den Bosch


5 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band in Den Bosch"

Ik ben op zoek naar een band die rauwe gitaar/punk/rock 'n roll speelt. Ik kan zowel op gitaar als bas drie of vier akkoorden rocken. Ik denk aan bands als ALL, Descendents, New Bomb Turks, Supersuckers, Danko Jones qua stijl. Maar ook oude helden als Ramones en Buzzcocks. Iets richting stijl Sonic... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker teukmcgraig@gmail.com op 16-12-2022, 106 keer bekeken.

Ik speel ongeveer 10 jaar bas als hobby. Heb in blues- en rockbands gespeeld. Ben na 7 jaar weer terug in Brabant en wil graag weer in gezellige blues- of classic rock gaan band spelen in Den Bosch. Met daarbij mogelijk enkele optredens per jaar. Wat ik doe, doe ik graag goed, met energie, maar ook... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker op 20-11-2022, 215 keer bekeken.

Zoals de titel zegt! 29 jarige bassist met flink podiumervaring zoekt een band die voor een lekkere show wil zorgen. Dus een dansbaar repertoire en voetjes los op de dansvloer! Liefst Noord-Brabant, maar Gelderland kan ook nog. Wat ik nog belangrijker vind dan de muzikale klik, is de onderlinge... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Bastiaan1 op 05-07-2021, 468 keer bekeken.