Bassisten Gezocht in Rotterdam

18 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Rotterdam"

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde basgitarist, met gouden vingers, voor onze Afro-Caribische band! Dit jaar veranderen we het geluid van muziek in Nederland en dat doen we als één grote familie. We zoeken iemand uit de diaspora die ons kan versterken en laten viben op het ritme van de... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker troydominiq op 05-03-2023, 189 keer bekeken.

Hallo bassist. Gitarist Socol Keci en drummer Marc Holland zijn op zoek naar een groovende bassist die ook fijne solo's speelt. Wij zijn ervaren muzikanten en spelen fusion. Onze bassist is helaas verhinderd om door te gaan met het opbouwen van een repertoire om te kunnen spelen. We spelen nrs van... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker drummarcholland@gmail.com op 16-12-2022, 347 keer bekeken.

Hey there! We are looking for a creative bass payer who loves indie rock, brit pop, brit rock and willing to make own music! We are two guys (drummer and guitar player) around 30's who are playing together since 2019. Unfortunately our bass player left the band this month due to his busy agenda. We... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker simonferrario op 10-12-2022, 324 keer bekeken.

20-koppige amateur big band zoekt bassist(e). Repetities dinsdagavond in Krimpen aan den IJssel. We hebben een veelzijdige repertoire. Onder meer: - Superstition - Stevie Wonder - I feel good - James Brown - Play the Funky Music - Wild Cherry - Domino - Jessie J - Wicked Way - Waylon - New York,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Valsplat op 09-09-2022, 319 keer bekeken.

hey! Wij zijn Apollo’s Fortress en we zoeken een bassist. Wij zijn: Justin (18) zanger en gitarist, Josha (18) gitarist en Jamie (16) drummer. Wij komen uit de omgeving van Rotterdam en maken teringherrie, geïnspireerd door oa grunge, punk, rock en metal. Wij zijn bezig met nummers schrijven en... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker apollos_fortress op 12-08-2022, 137 keer bekeken.

Wij zijn een rock coverband met twee 30-ers en twee 50-ers en wij zijn op zoek naar een bassist die een goede groove kan neerzetten samen met de drummer. De setlist omvat nummers van Volbeat, Foofighters, Deep Purple, UFO maar ook Robert Palmer, Golden Earring. We zijn redelijk veelzijdig en maken... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jouke JS op 24-04-2022, 310 keer bekeken.

Hey, Ik ben bezig met het opstarten van een beginnend bandje. Eerste focus word gelegd op covers, hierna zou het leuk zijn eigen nummers te maken. Het is een beginnend bandje dus je hoeft geen pro te zijn en geen ervaring te hebben. De nadruk ligt op het muziek maken met elkaar. Genre: Hard rock,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Kyn1998 op 20-02-2022, 224 keer bekeken.

Meer "Bassisten Gezocht" regio Zuid-Holland

Meest bekeken advertenties in de categorie "Bassist Gezocht Rotterdam"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!