Jazzband zoekt (Contra-)bassist (Zeist)

Jazzband zoekt (Contra-)bassist

In Bassist Gezocht in Zeist (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Combo VerJAZZd op 15-03-2024, 88 keer bekeken.

Combo VerJAZZd (Zeist bij Utrecht) is een Jazz-kwartet en we zijn op zoek naar een Jazzy (Contra)bassist. Bij voorkeur staande bas, maar basgitarist is ook zeer welkom!
Wie zijn we? Combo VerJAZZd bestaat uit toetsenist Harry, drummer Jan, contrabassist Ivo en zangeres Marie-Claire. Soms uitgebreid met een gast-saxofoniste en met geluidsman Paul. Wij zijn ervaren amateur jazz-muzikanten die al jaren samen muziek maken. Helaas neemt contrabassist Ivo om gezondheidsredenen afscheid van ons.
Wat doen we? Combo VerJAZZd speelt lekker in het gehoor liggende jazzy muziek met een aangenaam geluidsvolume. We spelen jazz-standards, maar maken ook uitstapjes naar de Blues, en Latin. Wij repeteren elke week op woensdagavond in onze eigen repetitieruimte en beschikken over een volledige PA-installatie.
Optreden? We treden 6 tot 8 keer per jaar op. Waarom doen we dat? Vooral omdat we het heel erg leuk vinden, maar ook om onszelf op allerlei vlakken uit te dagen en te verbeteren. Daartoe hebben wij een vereniging opgericht (Vereniging Combo VerJAZZd) die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. En wij laten ons regelmatig coachen door professionals.
En nu? We zoeken iemand die strak, stuwend, swingend en papierloos kan spelen, makkelijk kan wisselen van toonsoort en die met ‘walking bass’ uit de voeten kan. We zoeken iemand die zich kan voegen, maar die op zijn of haar beurt ook durft te soleren en die meerdere jaren bandervaring heeft, bij voorkeur in een jazzband. We zoeken iemand die van jazzmuziek houdt maar ook een bredere muzieksmaak heeft. Iemand die de ambitie heeft om zich samen met ons verder te ontwikkelen en verbeteren. Iemand met een positieve instelling en die tegen een grapje kan. Leeftijdsindicatie: 40+
Lijkt het je wat? Bel of app dan met Harry op nummer 06-21928376 of stuur een mail naar harryjuch@planet.nl. Meer info: Facebook: VerJAZZd Zeist; Website: www.Varjazzd.nl