Bassisten Gezocht in Zeist

3 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Zeist"

Combo VerJAZZd (Zeist bij Utrecht) is een Jazz-kwartet en we zijn op zoek naar een Jazzy (Contra)bassist. Bij voorkeur staande bas, maar basgitarist is ook zeer welkom! Wie zijn we? Combo VerJAZZd bestaat uit toetsenist Harry, drummer Jan, contrabassist Ivo en zangeres Marie-Claire. Soms uitgebreid met een gast-saxofoniste en met geluidsman Paul. Wij zijn ervaren amateur jazz-muzikanten die al jaren samen muziek maken. Helaas neemt contrabassist Ivo om gezondheidsredenen afscheid van ons. Wat... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zeist (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Combo VerJAZZd op 15-03-2024, 93 keer bekeken.

Als beginnend drummer (V) zoek ik muzikanten om mee te spelen/jammen. Bijvoorbeeld een bassist en/of een gitarist. Dit mag absoluut uitlopen op een band, maar is geen vereiste. Het lijkt me vooral leuk om meer ervaring op te doen, samen muziek mee te spelen of wat te jammen. Zelf hou ik vooral van nu-metal, rock, pop, alternative. Denk aan Three Days Grace, Linkin Park, Wies, London Grammar, Green Day, Muse, Froukje, Papa Roach, Christine & the Queens, Newton Faulkner, Alanis Morissette,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zeist (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Tirza op 01-05-2023, 228 keer bekeken.

Hallo, Even een korte stukje over mijzelf. Ik ben Jelle, 26 jaar, woonende in Zeist. Ben sinds mijn 14e bezig met het maken van muziek en hoe ouder ik word hoe meer ik hier iets mee wil doen. Ik ben begonnen op keyboard en later ben ik gitaar gaan spelen. Het thema voor nu is paranormal encounters. Maar ik sta voor bijna alle ideeën open. Als je interesse hebt kan ik de bladmuziek/ tabs van alle instrumenten met je delen. Mocht je vragen hebben over hoe iets moet leer ik je het met plezier.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Zeist (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Mr.Prism op 18-08-2022, 171 keer bekeken.