Leuke band zoekt een breed geïnteresseerde bassist (m/v) (Groningen)

Leuke band zoekt een breed geïnteresseerde bassist (m/v)

In Bassist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Marietta op 27-03-2024, 117 keer bekeken.

Wij vragen: Een bassist of bassiste die het interessant vindt om zich muzikaal te verbreden, en die het leuk vindt om dat samen met ons te doen. Je hoeft nog niet alles te beheersen, maar als je bereid bent om je in verschillende muziekgenres te ontwikkelen ben je van harte welkom.

Wij bieden: Een zanger/gitarist, gitariste, drummer en zangeres (± 45, 55, 65, 75 jaar), met diverse muzikale achtergronden en ervaringen. We zitten in de opstart fase om een breed repertoire aan covers op te bouwen, met ruimte voor muzikale inbreng van alle bandleden en ruimte om te creëren. Americana, Folk, Latin, Jamaica, Jazz, Rhythm & Blues, Pop, Rock: dus echt alles wat we leuk vinden. Daarvoor willen we 2 of 4 keer per maand repeteren in of rond Groningen.

Ons doel: Samen gezellig muziek maken om zo een veelzijdig repertoire op te bouwen. We zijn al begonnen met optreden op thema avonden.

Contact: Als je interesse hebt of vragen mail dan naar Mariettaderooij@hotmail.com. Hopelijk kunnen we je verwelkomen op een van onze repetities om kennis te maken.