Bassist gezocht (Groningen)

Bassist gezocht

In Bassist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Hylke B op 20-01-2024, 124 keer bekeken.

Wij zoeken een pop/rock/funkbassist voor een leuk muziekproject

Hallo hallo, wij zijn Thijs (19, gitarist) Gabiër (19, pianist, zanger) en Hylke (20, drummer) wij hebben nog een bassist nodig voor ons muziekproject. Wij zijn namelijk bezig met het maken van ons eigen ep'tje, maar we missen nog een bassist. Vrees niet, het is ons eerste, eigen project dus het niveau hoeft echt geen alternatieve jazz te zijn.

Wij zijn zelf zo'n 5 tot 10 jaar bezig met het maken van muziek, maar als je zelf korter speelt is dat niet erg. Het enige wat we verwachten is dat er strak gespeeld wordt, waarbij we creatieve inbreng erg waarderen. We missen een goede bassist die de essentiële ritmes en harmonieën toevoegt. We repeteren elke week op zondag in Groningen.

Graag zouden we samen met jou onze ideeën uitwerken en verdere composities maken, het creëren van verschillende geluiden en natuurlijk gewoon een gezellige middag hebben. Dit natuurlijk allemaal vrijblijvend, als je ons heel vervelend vindt mag je gewoon weg- lopen. We willen vooral gewoon betere muzikanten worden. Verdere vragen? Stuur ook gerust een mailtje, wij zijn flexibel.

Dus BEN, of ken JIJ iemand die hier wel interesse in heeft, stuur ons gerust een mailtje of dm. Delen wordt erg gewaardeerd. Dan kunnen we even een "kennismakingsjamsessie" regelen,