Gitarist Zoekt Band Tilburg

Gitarist Zoekt Band Tilburg

15 Advertenties Gevonden

Hi muzikanten! Ik ben als gitarist op zoek naar muzikanten om een nieuwe band te beginnen. Ik speel het liefst progrock, groovemetal en melodische metal, maar ook andere stijlen in het verlengde hiervan zijn mogelijk.... Lees meer »

Categorie: Gitarist Zoekt Band Tilburg (Noord-Brabant). Geplaatst door: JKorst op 06-01-2023, 106 keer bekeken.

Net 65 geworden, minder gaan werken en dus meer tijd om weer in een bandje te spelen. Liefst werk van de Stones, U2, Pearl Jam, CCR, Status Quo, Pink Floyd, Brian Adams enz. Wie heeft zin om met mij een nieuwe band op te... Lees meer »

Categorie: Gitarist Zoekt Band Tilburg (Noord-Brabant). Geplaatst door: Nick013 op 27-11-2022, 123 keer bekeken.

Hoi ik ben Yngwie, ik ben 16 jaar oud en ik speel gitaar. Ik ben bijna 3 jaar aan het spelen en ik wil nu in een bandvorm muziek gaan maken. Mijn favoriete bands zijn onder andere Metallica, Megadeth en Dio en ik wil graag... Lees meer »

Categorie: Gitarist Zoekt Band Tilburg (Noord-Brabant). Geplaatst door: Yngwie van den Brand op 16-10-2022, 103 keer bekeken.

Howdy! Ik ben een gitarist/zanger/bassist/fx_guy op zoek naar een nieuwe project. Iets in de slowcore/postrock/posthardcore/shoegaze/stoner/spacerock richting. Bands zoals Duster, Ovlov, MBV, Mogwai, Sonic Youth, Mojave 3... Lees meer »

Categorie: Gitarist Zoekt Band Tilburg (Noord-Brabant). Geplaatst door: Myxo op 16-10-2022, 103 keer bekeken.

Gitarist met jarenlange band ervaring is opzoek naar een toffe uitdaging. Ik ben een 27 jarige gitarist uit Tilburg en heb vanaf mijn 16de tot afgelopen jaar continu in bands met zowel eigen werk als covers gespeeld en... Lees meer »

Categorie: Gitarist Zoekt Band Tilburg (Noord-Brabant). Geplaatst door: Didier Smits op 04-10-2022, 407 keer bekeken.