Gitarist Gezocht Utrecht

Gitarist Gezocht Utrecht

27 Advertenties Gevonden

Feestband 2mf zoekt een nieuwe gitarist! Wij zoeken een gitarist die feeling heeft met verschillende muziekstijlen en die zich thuis voelt op het podium of graag het podium op wilt. Of je nu een fan bent van pop, rock,... Lees meer »

Categorie: Gitarist Gezocht Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: remcovandenderen op 29-01-2023, 127 keer bekeken.

Hoi, Party/Coverband Tape-That incl blazers zoekt een (lead)gitarist! Onze nieuwe gitarist moet vanwege het repertoire lekker breed inzetbaar zijn en moet ook de bijbehorende solo’s niet schuwen. Wij zijn geen profs en... Lees meer »

Categorie: Gitarist Gezocht Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: Edmusic op 27-01-2023, 122 keer bekeken.

Wij (ex-Stone Oak Cosmonaut, drummer, slaggitarist, bassist en zanger/space) zoeken een (lead)gitarist/zanger. Onze stijl is stevige (stoner/doom)rock met veel Space en niet altijd zang. Denk Hawkwind meets Tool meets Black... Lees meer »

Categorie: Gitarist Gezocht Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: Marcel Space op 24-01-2023, 103 keer bekeken.

Op dinsdagavond 24 Januari ga ik met mijn act - Het Laatste Woord - optreden in Paradiso (de grote zaal). Voor dit optreden zoek ik nog een gitarist. Lijkt het je interessant om mee te doen? Stuur me dan een bericht!... Lees meer »

Categorie: Gitarist Gezocht Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: davidbogaers op 20-01-2023, 133 keer bekeken.

Trap het nieuwe jaar af met een goed voornemen join the Towrunnerband!! Wij zijn Towrunner een vierkoppige formatie uit Zeist. De muziek die we maken is melodieuze rock met een flair voor andere invloeden zo nu en dan kortom... Lees meer »

Categorie: Gitarist Gezocht Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: Tugger op 30-12-2022, 231 keer bekeken.