Gitarist Gezocht Groningen

Gitarist Gezocht Groningen

16 Advertenties Gevonden
Selecteer een regio:
Groningen (11), Oldenzijl (1), Oude Pekela (1), Stadskanaal (1)

Hi! Is jouw droom ook om muziek uit te brengen die wat achter laat, je in het nu brengt, en misschien wel de brug slaat tussen de oh zo bekende Britse Pop en de jazz/funk? Ja? Lees dan vooral verder. Afgelopen jaar zijn wij... Lees meer »

Categorie: Gitarist Gezocht Groningen (Groningen). Geplaatst door: MilanKalaba op 02-01-2023, 170 keer bekeken.

Wij - drummer en bassist - zoeken gitaarpersoon voor onze nieuwe band. Je hoeft niet ook te kunnen zingen maar een zanger zoeken we ook nog. Zelf nummers schrijven. Bier, herrie en plezier. 1x per week in het Viadukt. Een... Lees meer »

Categorie: Gitarist Gezocht Groningen (Groningen). Geplaatst door: Sophler op 05-12-2022, 126 keer bekeken.

Hallo! Ik ben Noah, 24 jaar oud en toch al een mooi tijdje professioneel in de muziek. ik doe zo'n 200 optredens op jaarbasis waarvan een groot deel hiervan met mijn band KeyZ! dit doe ik vaak met een drummer, maar ook veel... Lees meer »

Categorie: Gitarist Gezocht Oude Pekela (Groningen). Geplaatst door: NoaaaahS op 11-11-2022, 149 keer bekeken.

WIE TF ZIJN WIJ BOYS CLUB is een startende band die opereert zonder hokjes. We proberen van vele genres dingen te verwerken. Van Black-Metal tot Jazz. Maar uiteindelijk zijn we grotendeels een Post-Punk band. We bestaan uit... Lees meer »

Categorie: Gitarist Gezocht Groningen (Groningen). Geplaatst door: Letrac op 25-10-2022, 82 keer bekeken.

Begin van het jaar heb ik een album uitgebracht onder de naam First World Appetite en nou ben ik op zoek naar bandleden die samen met mij dit werk live neer willen gaan zetten. Inmiddels ben ik voorzien van een drummer,... Lees meer »

Categorie: Gitarist Gezocht Groningen (Groningen). Geplaatst door: RonalddeGroot op 08-09-2022, 127 keer bekeken.