✨GITARISTEN OPGELET✨ (Groningen/Drenthe/Friesland)

✨GITARISTEN OPGELET✨

In Gitarist Gezocht in Groningen/Drenthe/Friesland (Groningen). Geplaatst door gebruiker music_ft_marieke op 05-04-2024, 97 keer bekeken.

Marieke Schenk zoekt een nieuwe gitarist.

De huidige gaat helaas stoppen. Mijn ideale gitarist is energiek, fan van popmuziek, tussen 20 - 30 jaar en woont rondom Groningen. Wij repeteren in Veendam. Dit doen we eens in de 2 weken. (Momenteel woensdagavond) Verder treden we regelmatig op en zijn we hard aan de weg aan het timmeren. Wij hebben grootse plannen! Jij ook?

Hieronder nog onze bio:
Marieke Schenk is een artiest die in één woord omschreven kan worden: enthousiast!

De nieuwe Nederpop artiest verovert met haar catchy songs en energieke optredens een steeds groter publiek. Zo schrijft ze over het ontdekken van jezelf en het vinden van je plek in de wereld. Onderwerpen als identiteit, relaties en jong zijn spelen hierin een grote rol.

Haar liefde voor muziek ontstond in 2017, toen ze een concert van Miss Montreal bijwoonde. Dit opende haar ogen en ze begon meteen zelf met gitaarspelen en liedjes schrijven. In 2019 won ze de Kunstbende Drenthe en kreeg een podium op het Hullabaloo Festival, waar ze optrad naast artiesten als Danny Vera en Kygo. Sindsdien heeft ze opgetreden op festivals als Bevrijdingsfestival 2023 Drenthe, Sweelpop (mainstage, zoals o.a. FLEMMING) 2023, TT-Festival 2023, Eurosonic Noorderslag 2023. Ook voor 2024 stond Eurosonic op het programma. Verder wordt 2024 voor Marieke Schenk een muzikaal jaar met vele festivals en concerten.

Marieke is een echt podiumbeest. Ze staat vol energie op het podium en weet het publiek te betoveren met haar vrolijke uitstraling en overtuigende stem. Ze maakt muziek om mensen te inspireren, zoals Miss Montreal haar geïnspireerd heeft. Dit doet ze door lekker zichzelf te zijn op het podium. Kortom; door Marieke haar energie is elk optreden er één om niet meer te vergeten.

✨Hopelijk tot snel!✨
Mariekeschenkofficial@gmail.com of WhatsApp 0681042823

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar