Drummer Zoekt Band Utrecht

Drummer Zoekt Band Utrecht

15 Advertenties Gevonden

Wij zijn Aletta en wij willen eigenmuziek maken met een eigensound, we halen vleugjes inspiratie uit bands zoals; Foo Fighters, Dinosaur Jr., Mudhoney, Alice in Chains, Nirvana, Rage Against The Machine, Soundgarden en RHCP.... Lees meer »

Categorie: Drummer Zoekt Band Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: Alettaband op 10-01-2023, 108 keer bekeken.

Alweer een paar jaar niets gedaan maar het begint weer te kriebelen... Jarenlang Brit Pop gespeeld met top gasten maar uiteindelijk gestopt omdat de muziek niet intens genoeg was. Wil eens zien of er gasten zijn waar ik me... Lees meer »

Categorie: Drummer Zoekt Band Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: pjotrvanloenen op 26-11-2022, 184 keer bekeken.

Hallo, Mijn is Gerard, een 19 jarige drummer. Graag wil ik een blues trio/band oprichten waarin we oude en nieuwe nummers spelen met veel instrumentale stukken en improvisatie. Hiervoor zoek ik muzikanten die hier serieus... Lees meer »

Categorie: Drummer Zoekt Band Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: Gerard. op 24-09-2022, 135 keer bekeken.

Ik ben een redelijk ervaren (amateur)drummer die al ruim 40 jaar in diverse bands gespeeld heeft; coverbands die rock-, pop-, oldie-, country- en blues classics van de jaren 60 tot heden speelden. Met deze bands heb ik ook... Lees meer »

Categorie: Drummer Zoekt Band Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: HenkV op 16-09-2022, 207 keer bekeken.

Jaren ervaring en speel veel stijlen van shuffle en slow blues tot stevige bluesrock Speel graag nummers van de oude meesters maar ook de nog levende legendes Heb eigen spullen en vervoer Zo nodig ook backing vocals en af en... Lees meer »

Categorie: Drummer Zoekt Band Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: Ronalf op 03-06-2022, 289 keer bekeken.