Bassist Gezocht / Bassist Zoekt Band

Bassist Gezocht / Bassist Zoekt Band

585 Advertenties Gevonden
Selecteer het soort advertentie:
Bassist Gezocht (388), Bassist Zoekt Band (197)

Wij drummer en zangeres zijn op zoek naar een gitarist en een bassist voor een leuk project. We willen het liefst dansbare muziek maken. Soul, Rock ‘n roll, country, 60s, 70s, 80s. Mocht je interesse hebben bel ons!... Lees meer »

Categorie: Bassist Gezocht Maastricht (Limburg). Geplaatst door: Goofy op 27-01-2023, 116 keer bekeken.

Ha, Ik ben een gitarist op zoek naar een ervaren bassist(e) om een stevige funky rockband te beginnen. Doel is plezier en als alles loopt optreden. Lijkt me goed om zo om de twee weken te repeteren in de omgeving van Rdam.... Lees meer »

Categorie: Bassist Gezocht Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door: Sander van der Vliet op 27-01-2023, 97 keer bekeken.

Metalband zoekt bassist, 5-string, drop A tuning. Band is influenced door : death/black and modern metal, Arch Enemy, Lamb of God, Devil Driver, and Rivers of Nile.. Band is in Amsterdam.... Lees meer »

Categorie: Bassist Gezocht Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: metalb1 op 26-01-2023, 89 keer bekeken.

Regio Eindhoven. Onze medley-coverband is op zoek naar een bassist. We zijn een tijdje in pauze-stand geweest, maar nu kriebelt het weer om bij feestjes die extra sfeer toe te voegen. Onze setlist bestaat uit artiest medleys... Lees meer »

Categorie: Bassist Gezocht Eindhoven eo (Noord-Brabant). Geplaatst door: m1sch4 op 26-01-2023, 125 keer bekeken.

Ervaren bassist (49) is opzoek naar een groovy band.. Ik hou van serieus muziek maken om de groove and sound lekker strak te krijgen en de puntjes op de i te zetten. gezelligheid en lol is zeker ook belangrijk natuulijk.Mijn... Lees meer »

Categorie: Bassist Zoekt Band Hoofddorp (Noord-Holland). Geplaatst door: Sevenz op 25-01-2023, 111 keer bekeken.