Bassisten Gezocht in Doetinchem

3 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Doetinchem"

Hallo, Mijn naam is Freek 24 jaar, Ik ben op zoek naar muzikanten om een nieuw (pop)punk project op te starten Mijn doel is om eigen muziek te schrijven en dit ook uit te brengen uitaard ook optredens doen maar vooral gezelligheid. Grote invloeden voor mij zijn bands als Blink-182, NoFX en nog vele andere. Zelf speel ik gitaar en ben ik van plan om zanglessen te nemen om daar in te verbeteren. Ben of ken jij de drummer of bassist die ik zoek? Graag hoor ik dan van jou zodat we snel eens af... Lees meer »

Bassist Gezocht in Doetinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Freek.wensink op 31-05-2024, 102 keer bekeken.

Zanger/gitarist/componist en drummer zoeken bassist. Stijl: rock/blues (nadruk op rock). Eigen nummers en eventueel een aantal covers. Regio: Doetinchem/Zevenaar/Arnhem. Wil je meedenken met componeren en eventueel 2e stem zingen? Doel 1x per 2 weken repeteren/componeren. En uiteindelijk ca. 10 optredens per jaar. Bel/WhatsApp naar Willem: 06-46424196... Lees meer »

Bassist Gezocht in Doetinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker deschuiz op 06-05-2024, 154 keer bekeken.

Ik ben al een tijdje op zoek naar leuke gezellige mensen die een passie hebben om een band te starten. Daarvan heb ik er al 2 gevonden een drummer en een pianist. Daarnaast zoeken wij nog een gezellige bassist en iemand voor vocals. Zelf speel ik gitaar en toekomstgericht bagpipe, alle vormen van instrumenten en zang zijn welkom. Uiteindelijk is het doel om te kunnen optreden bij bijvoorbeeld kermissen en kleinschalige feesten, en met een leuk programma de mensen te verrassen door zowel muziek... Lees meer »

Bassist Gezocht in Doetinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker GreenSkull op 20-10-2022, 360 keer bekeken.