Zanger zoekt band (omgeving Drechtsteden) (Sliedrecht)

Zanger zoekt band (omgeving Drechtsteden)

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Sliedrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Abscyn op 15-02-2024, 156 keer bekeken.

Hallo,

Hier ben ik dan een dromer om van mijn droom werkelijkheid te kunnen maken.
Hierbij zoek ik vanzelfsprekend ook mensen die erg gedreven zijn om dit te realiseren!

Zoverre heb ik al jaren lang ervaring en dagelijks geoefend op mijn stem alsmede heel veel ideeën opgenomen. Hiervan zijn er ongeveer 10 nummers zelf geschreven en inmiddels zo goed als af (Deze hoeven alleen nog maar opgenomen te worden m.b.t. studio kwaliteit met background muziek, getuned etc.)

Zoals bovenstaand kunt u lezen is dat ik zelf ideeën genoeg heb en zowel honderden nummers die ik opgenomen heb wat we eventueel kunnen gebruiken..

Helaas ben ik nog niet bereid mijn eigen songs te delen, dit tot ik er zeker ben van een goeie trouwe en gedreven club (bandje)

Wel heb ik ooit opgetreden in Rotterdam Theater in 2011, dit is om enig inzicht te geven m.b.t. mijn stem.. maar ik heb nog veel meer in mijn mars en daarnaast beschik ik over vele stemvormen en klanken mogelijk naar wat mijn kunnen.

https://www.youtube.com/watch?v=lf2a6NGqDgk

Bovenstaande de referentie naar het YouTube filmpje van mij van 2011.
Hopelijk zien jullie dezelfde toekomst die ik zie en mogen we elkaar snel ontmoeten.

Ik wil u attenderen dat ik na de jaren ook mijn stem nog beter heb kunnen ontwikkelen! Dit filmpje is dus ook al 12 jaar geleden alsmede was ik toen voor het eerst aan het optreden, onzeker en dit vond ik toen ook super spannend :)

Na de jaren ben ik niet meer zo onzeker en meer zekerheid op gaan bouwen!

Ik ben op zoek naar muzikanten die weten wat ze doen en prima in kunnen spelen op mijn eigen ideeën, klanken en zelf ook vindingrijk zijn alsmede samen ook willen bekijken m.b.t. de lyrics etc. oftewel iedereen helpt elkaar in deze band!

Oftewel je eigen ik zijn en hopelijk kunnen we samen er wat moois van maken als een team!

Interesse? Mail of bericht me via WhatsApp en wie weet ;

Email: C.Duyvenvoorde@live.nl
WhatsApp : 0629044226

@zanger
@songwriter

Cover (Dancing Till Dawn - Lenny Kravitz)