Zangeres zoekt metal band (Leiden)

Zangeres zoekt metal band

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker aliciao op 02-06-2023, 405 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Alicia, 26 jaar en woon in Leiden. Na een aantal jaren niet veel met muziek gedaan te hebben, begin ik het nu wel echt te missen om in een band te zingen. Ik heb in mijn vorige woonplaats in een alternatieve metal band gezongen voor meerdere jaren, in 2019 hebben we zelfs een EP uitgebracht. Helaas zijn we vanwege verhuizingen en de lockdowns gestopt.
Ik ben dus op zoek naar een metal band die in omgeving Leiden kan repeteren. Ik hou zelf erg van bands als Arch Enemy, All That Remains, Sylosis, Parkway Drive etc., en ik ben ook erg fan van de structuur en zang van Kamelot (ik doe zelf namelijk alleen clean vocals), dus dat laatste is ook een beetje de richting van het genre waar ik naar opzoek ben. Andere voorbeelden zijn bijvoorbeeld Ad Infinitum, Halocene, Tremonti. Ik zou het leuk vinden om covers te doen, maar ook om (uiteindelijk) eigen nummers te schrijven. Eens in de zoveel tijd optreden is ook iets wat ik graag doe. Ik zoek dus een beetje iets wat tussen hobby en wat serieuzer in zit - ik steek er graag tijd en moeite in, maar het moet bijvoorbeeld niet plaats gaan maken voor werk of andere hobbies.
Is dit ook iets waar jij naar op zoek bent? Stuur me dan vooral een berichtje! :)

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar