Zanger / Zangeres zoekt Band in Den Bommel

2 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres zoekt Band in Den Bommel"

Hallo! Mijn naam is Menno 39 jaar oud en ik ben op zoek naar een death/metal/core iets in de trand van slaughter to prevail ,ik heb ruime ervaring met bands (zowel live als in de studio)als Adversarius en Brooding fear beide te beluisteren op YouTube en Spotify. Kan ook clean zingen! Mocht je interesse zijn gewekt let me know!!!! Heb een auto en bereid om te... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Den Bommel (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Grimm op 29-10-2023, 65 keer bekeken.

Hallo! Mijn naam is Menno 39 jaar oud en ik ben op zoek naar een death/metal/core iets in de trand van slaughter to prevail ,ik heb ruime ervaring met bands (zowel live als in de studio)als Adversarius en Brooding fear beide te beluisteren op YouTube en Spotify. Kan ook clean zingen! Mocht je interesse zijn gewekt let me know!!!! Heb een auto en bereid om te reizen!... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Den Bommel (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Grimm op 23-10-2023, 51 keer bekeken.

Meer "Zangers en Zangeressen Zoeken een Band" regio Zuid-Holland

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!