Zanger zoekt pad naar muziek. (Hengelo ov)

Zanger zoekt pad naar muziek.

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Hengelo ov (Overijssel). Geplaatst door gebruiker LawrenceGPool op 09-05-2023, 211 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Lawrence
Geboren in 1998, kom uit Hengelo OV.

Ik wil mij graag hier laten zien in het geval dat iemand een zanger nodig heeft zoals mij. Ik zoek niet naar bands die het groot willen maken en beroemd willen worden, maar sta open voor mensen die graag een leuk bandje willen.

Ik ben al goed sinds mijn tienerjaren (ongeveer 12 jaar oud) aan het zingen voor mijzelf, en heb tijdelijk op de middelbare muziek gevolgd, en ook 1 jaar een studie aan het podiumacademie ROC in almelo gevolgd. Deze studie heb ik niet afgerond door persoonlijke omstandigheden.

Mijn muzieksmaak is erg verschillend, maar er zijn een paar genres te noemen die mij erg passen als zanger: Alt Rock, Indie Rock, Shoegaze.

Hier is een link naar een spotify playlist van al mijn gelikede nummers. Niet elk nummer is een nummer die ik kan zingen, maar het maakt mijn muzieksmaak breed duidelijk.
https://open.spotify.com/playlist/1vKUGAJmrSANMZ9kqr6Ojs?si=00203f1ecaf34c9e

Artisten zoals Peter Bibby, Mako Road, Phantastic Ferniture, Maddy Jane, Didirri, en Jalaa zijn op dit moment mijn favorieten. Ik merk ook dat ik veel Australische muzikanten volg.

Als iemand belangstelling heeft voor audio van mijn zang kan dit aangevraagd worden.

Ik sta open voor covers en om nieuwe muziek te maken.
Ik ben niet een zanger die alles kan, maar misschien ben ik wel iemand met de unieke smaak die een band nodig heeft.

Contact: LawrenceGPool@gmail.com

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar