Rock 'n roll zangeres zoekt band (Deventer)

Rock 'n roll zangeres zoekt band

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker rockinrobinnl op 06-03-2023, 243 keer bekeken.

Ik ben Rockin' Robin en ik zoek muzikanten. Een gitarist, toetsenist/pianospeler, drummer en (contra)bassist zouden gewaardeerd zijn.

Voor een soloproject ben ik op zoek naar muzikanten die mij willen begeleiden bij het inspelen van 8 nummers voor een album. Het gaat om 5 nummers eigen werk en 3 covers. Verder wil ik graag backing tracks maken voor live-optredens - alleen covers.
Het doel met het album is om een band te vormen met een setlist eigen werk en covers in de genres die hieronder worden genoemd.

De genres zijn country, rock 'n roll, rockabilly en rhythm 'n blues. Denk aan het vroege werk van Elvis Presley en Jerry Lee Lewis. Leeftijdscategorie is niet belangrijk. Het gaat mij om gevoel voor de muziek. De locatie van de repetities kunnen we in overleg besluiten. Opnames beginnen op 2 mei. Ik streef ernaar om 2 nummers per opnamesessie op te nemen voor een Spotify-release op 16 augustus.

Ik kijk ernaar uit om van jullie te horen en samen te jammen om te kijken of het klikt.

Meer Zangers en Zangeressen Zoeken een Band in Deventer: