Zanger Zoekt Band (Nijmegen en omstreken)

Zanger Zoekt Band

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Nijmegen en omstreken (Gelderland). Geplaatst door gebruiker ArJan op 04-04-2024, 38 keer bekeken.

Hallo, ik ben Arjan, 51 jaar en woon in Berg en Dal (Nijmegen). Ik zit op woensdagavond al in een band, maar zou graag nog meer wil zingen, ervaring op willen doen en muzikanten ontmoeten.
Ik oefen veel en gestructureerd waardoor ik nieuwe liedjes redelijk snel onder de knie heb.
In mijn profiel vind je muziek die ik al in bandjes heb gezongen en die zitten allemaal nog goed in 'mijn systeem', niet één daarvan is overigens mijn eigen keuze.
Als akoestisch gitarist heb ik behoorlijk wat podiumervaring, als zanger echter niet. Ik speel echter vrijwel geen gitaar meer en heb mij volledig gericht op het zingen.
Mocht je geïnteresseerd zijn, geef me 3 of 4 nummers om te oefenen en nodig me uit voor een repetitieavond/middag. Demo's doe ik niet meer omdat zingen met de energie van een band toch wel wat anders is dan thuis alleen een demo inzingen.
Verder zing ik thuis ook muziek in het Spaans, Frans, Italiaans en Zweeds. Ook sta ik open voor het opzetten van een volledig nieuwe band. Mocht je eerst eens wat willen afspreken om te kijken of we een (muzikale) klik hebben, laat het me weten.

Leeftijdscategorie: 40 tot 50 jaar