Zangers en Zangeressen Gezocht in Sliedrecht

2 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Sliedrecht"

Wij zijn NORS en op zoek naar een member die wil komen zingen. Als jij een microfoon en een toon kan vasthouden dan is dat voor ons al meer dan voldoende. Als band spelen we rockmuziek in de breedste zin van het woord. Gezelligheid en muziek maken staan voorop. We hebben een eigen repetitieruimte met alle gemakken van dien. Neem contact met ons op en kom eens langs om kennis te maken en de sfeer te proeven. Hopelijk tot snel! Muzikale groet, Je vrienden van... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Sliedrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Patleef op 02-06-2022, 123 keer bekeken.

Zanger/Zangeres gezocht! Ben jij de gangmaker op ieder podium? Wil jij begeleid worden door een orkest van 20 muzikanten? Houd jij van feestjes? Dan zijn wij erg benieuwd naar jou en jouw zangskills. Wij zijn MIXED, HET feestorkest van Sliedrecht en repeteren eens per maand op vrijdagavond (dus goed te doen ;)). Wij treden bij diverse gelegenheden op, van oktoberfest tot kerstborrel tot optredens op straat. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op via mail... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Sliedrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Chris1976 op 28-03-2022, 97 keer bekeken.

Meer "Zangers en Zangeressen Gezocht" regio Zuid-Holland

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!