Zanger/zangeres gezocht voor bandje met aspiraties om op te treden (Den Haag)

Zanger/zangeres gezocht voor bandje met aspiraties om op te treden

In Zanger / Zangeres Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Bas543345 op 24-06-2024, 186 keer bekeken.

Hoi allen,

Wij zijn Tim, Batimo, Michel en Bas (25-28 jaar) en spelen nu ruim een half jaar samen in een bandje. Op dit moment repeteren we met veel plezier 1x per week in Musicon in Den Haag. Met de huidige bezetting nemen we nu ook vaak de zang voor onze rekening en hoewel het soms aardig gaat hebben we met een aantal nummers toch wel echt te veel moeite om het goed te laten klinken. Daarom leek het ons goed om op zoek te gaan naar een nieuw bandlid die het leuk lijkt om de zang in het bandje op te pakken. We spelen nu voornamelijk covers van Arctic Monkeys, The Beatles, The Strokes, The Cure, Green Day, Reytons... die we proberen strakker te krijgen. Uiteindelijk lijkt het ons ook leuk om richting optredens toe te werken en wat eigen werk te gaan maken (sommigen van ons hebben al wat ideeen voor nummertjes op de plank liggen, maar als jij toffe input hebt of eigen nummertjes waar je mee aan de slag zou willen vinden we het ook tof om daar mee bezig te gaan). Qua bandervaring is eigenlijk alles welkom, ook als je nog nooit in een band hebt gespeeld ben je van harte welkom, wat ons betreft is het plezier het belangrijkst.

Dus ben jij een zanger/zangeres in omgeving Den Haag (Delft/Rotterdam/Leiden valt ook vast iets op te verzinnen) en lijkt het je leuk om een keer te kijken of het je wat lijkt, stuur ons dan een berichtje/whatsappje via:

+316 17583288

Hopelijk tot snel in de oefenruimte!

Groetjes

Tim, Batimo en Bas

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar