Zangers en Zangeressen Gezocht in Alphen aan den Rijn

4 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Alphen aan den Rijn"

Hallo zangeressen, ben jij de rockchick die wij zoeken om samen met onze zanger Paul de vocalen te gaan doen? Wij, punk- & rock coverband 'TONEBUSTERS' zijn dan naar jou op zoek!! We oefenen op de donderdagavond in onze eigen oefenruimte in Boskoop en natuurlijk maken we ook graag van tijd tot tijd het podium onveilig. Check onze website www.tonebusters.nl voor meer info, oa de 'playlist', en ja, je vindt ons natuurlijk ook op Facebook.......... maar je mag me ook bellen;06-52351073 Mvg,... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Lifespan op 25-09-2023, 76 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Desiree, 29 jaar en ik woon in Boskoop. Ik zing al 15 jaar en heb ook in verschillende coverbands gezeten. Ik zoek een band om wekelijk of 2 wekelijks mee te repeteren rondom omgeving Alphen aan den Rijn, Gouda, etc. met leeftijdsgenoten. Muzieksmaak: pop, poprock, ballads. Denk aan Birdy, Muse, wat uit de top 40, best wel breed, maar sta ook zeker open voor jullie input. Doel: uiteindelijk optreden, liefst 1 keer in de 1 of 2 maanden. Ik heb nu nog niet veel interesse in het maken... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Fleurig op 30-03-2023, 125 keer bekeken.

Las Tapas zoekt een zangeres . Gezellig bandje met gezellig zonnig repertoire. Bezetting; acoustische gitaar/zang- acoustische +electrische gitaar/zang-trombone/percussie/zang- zangers/percussie -bas. Eens per week repeteren(dinsdagavond). Gemiddelde leeftijd 60... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jojom op 19-03-2023, 186 keer bekeken.

Hallo, ik heet Emre en ik ben 16 jaar. Ik zoek een drummer, zanger en een ritme-gitarist rond mijn leeftijd voor een school slotconcert die ik binnenkort heb in Alphen aan den Rijn. Ik ga het nummer I Want Out van Helloween spelen en heb daarbij z.s.m. medespelers nodig. Het slotconcert is op 2 juni. Ik speel zelf lead-guitar en ik heb ook al een bassist geregeld. Stuur a.u.b. een email als je geïnteresseerd bent, samen met je leeftijd en woonplaats, en natuurlijk wat voor instrument je... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Metalguy_emre op 20-05-2022, 196 keer bekeken.

Meer "Zangers en Zangeressen Gezocht" regio Zuid-Holland

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!