Zanger / zangeres gezocht coverband Zuid Holland (Woerden)

Zanger / zangeres gezocht coverband Zuid Holland

In Zanger / Zangeres Gezocht in Woerden (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Vanderpants op 18-03-2024, 121 keer bekeken.

Na vijf jaar samen muziek maken, zijn wij op zoek naar de kers op de taart voor onze dynamische coverband in Woerden en omgeving!

Als ervaren coverband (grijze haren zijn volop aanwezig) hebben we in de loop der jaren een hechte band opgebouwd, en we zijn op zoek naar een nieuwe toevoeging om ons geluid nog completer te maken. Als jij de ontbrekende schakel bent die onze muzikale puzzel compleet maakt, dan willen we graag van je horen!

Als onze nieuwe zanger of zangeres krijg je de kans om je stempel te drukken op ons geluid en samen met ons te groeien naar nieuwe hoogten. Of je nu een doorgewinterde performer bent of een opkomend talent, als je passie hebt voor muziek en het vermogen om het publiek te laten meeslepen, dan willen we graag van je horen!

Repetities vinden plaats in Woerden en zijn leuk en productief. We hechten veel waarde aan samenwerking en creatieve input van alle bandleden. Als onderdeel van ons team van twee gitaristen, bas en drum, zul je deel uitmaken van een gemeenschap van gelijkgestemde muzikanten, die gedreven zijn om samen te werken aan een geweldig geluid.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons vijfjarig jubileum en je stempel te drukken op onze muzikale reis vol originele covers? Neem vandaag nog contact met ons op om een auditie te regelen en deel uit te maken van onze fantastische coverband in Woerden!

Leeftijdscategorie: 40 tot 50 jaar

Meer Zangers en Zangeressen Gezocht in Woerden: