Beginnende Jazz/funk/rock cover band opzoek naar tweede stem! (Utrecht)

Beginnende Jazz/funk/rock cover band opzoek naar tweede stem!

In Zanger / Zangeres Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker maartjesala op 14-03-2023, 255 keer bekeken.

Ik zing sinds kort in een beginnende coverband bestaande uit 5 muzikanten met verschillende nationaliteiten en leeftijden. Twee gitaristen, een bassist, een drummer en zangeres (ik zelf) We zijn nog zoekende maar zijn erg gemotiveerd om er wat van te maken en uiteindelijk ook op te treden.

Met de band spelen we voornamelijk jazz funk en rock nummers zowel van vroeger als wat nieuwer. Je kunt denken aan Lianne la Havas, Tom Misch, Vulfpeck, Fleetwood Mac, maar ook aan wat stevigere rock nummers (we zijn nog een beetje zoekende qua genres) in de toekomst lijkt het ons ook gaaf of eigen nummers te gaan schrijven.

We zijn opzoek naar een zangeres of eventueel zanger die vooral een goed muzikaal gehoor heeft of het in ieder geval gewend is om meerstemmig te zingen en hier ook enthousiast van wordt! (het liefste ongeveer tussen de 20 en 30 zodat de leeftijd gemixt blijft omdat ik zelf de jongste ben)

We repeteren met de band in Utrecht meestal op zaterdag avond om de week bij the music space.

Aarzel niet om mij een berichtje te sturen als je enthousiast bent geworden

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar