Zangers en Zangeressen Gezocht in Beverwijk

2 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Beverwijk"

Is er nou niemand meer die het leuk vindt om te knallen en dan echt uit je dak gaan met deze keiharde herrie ZZ Top / Beatles / Stones / Gary Moore / The Who / enz enz . Ook eigen inbreng is natuurlijk mogelijk . Wij zijn al belegen muzikanten vindt je het geen probleem dat we geen trampoline werk meer doen laat dan van je horen , wij rep. in Beverwijk op de... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Beverwijk (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker LoekHeijnen op 12-10-2023, 108 keer bekeken.

Hallo ik heet Jan. Ik speel al wat jaren bluesharp en zing ook het een en ander ( veel Elvis nummers) Ik ben inmiddels 2 jaar bezig met het oprichten van een 2 mans formatie om achtergrond nummers te spelen,maar zou ook graag eens wat ruigere blues nummers willen spelen op mijn bluesharp. Mijn doel is om zo nu en dan eens op te treden. Wie zoekt een serieuze harpist . Ik ben in de gelegenheid om te oefenen op maandag ( overdag en s avonds) of op donderdagavond. Kijk ook eens op “ You tube”.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Beverwijk (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Laid Back op 27-04-2022, 59 keer bekeken.

Meer "Zangers en Zangeressen Gezocht" regio Noord-Holland

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!