Dr. Rossi zoekt met spoed Zanger / Frontman of Zangeres / Frontvrouw (Regio Den Bosch)

Dr. Rossi zoekt met spoed Zanger / Frontman of Zangeres / Frontvrouw

In Zanger / Zangeres Gezocht in Regio Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker RenΓ© K op 08-03-2023, 244 keer bekeken.

Hallo!, Dr. Rossi is een ervaren 9-man/vrouws soul, rock, funk en pop coverband die naast een standaard bezetting met gitaar, bas, slagwerk en toetsen, beschikt over een 3 mans sterke blazerssectie.

Met deze bezetting heeft deze band voldoende muzikale power in huis om elk feest en elke gelegenheid tot een succes te maken!

Wij zijn dringend op zoek naar een Zanger/Frontman of Zangeres,/Frontvrouw met enige ervaring die samen met onze huidige fantastische zangeres / frontvrouw een zaal op z’n kop kan zitten en de band weer compleet maakt.

Interesse? Stuur ons even een bericht, dan sturen we je graag onze huidige setlijst en wat demo materiaal toe, en ben je van harte welkom bij een van onze repetities voor een nadere kennismaking.

Kun je niet wachten of ben je gewoon nieuwsgierig? Kijk dan even op onze Facebook pagina die je kan vinden door te zoeken op “coverband Dr. Rossi”

We repeteren op woensdagavond in Rosmalen (NB)en proberen 10 keer per jaar op te treden.