Zangers en Zangeressen Gezocht in Groningen

16 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen"

Hoi allemaal. Wij zijn Sven, Tessa, Jochem en Laurens. We zijn een band die covers spelen van onder andere: Bon Jovi, Guns โ€˜N Roses, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, The Cure, The smiths etc etc. We hebben een klassieke line-up met een drummer, bassiste en 2 gitaristen en vocalisten. Alleen zijn... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Laurens4 op 16-10-2023, 110 keer bekeken.

Ik ben Producer en toetsenist en ben op zoek naar zanger en/of zangeres voor projecten en live optredens. Mijn repertoire en muzikale interesses is heel divers (jazz, funk, soul, pop, R&B, rock, latin). Mocht je naast zingen ook een instrument spelen dan is het welkom, geen must wel een pre. Het... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Pieffe op 12-10-2023, 126 keer bekeken.

Ik ben Houdijn Beekhuis, ik ben 25 jaar en woon in Groningen. Ik bedenk als hobby eigen werk waarbij ik gitaar, drums en bas speel. Ik ben op zoek naar iemand die hierbij wil zingen. Het lijkt voornamelijk op progressieve rock / spacerock, denk aan: Pink Floyd, Porcupine Tree, Muse, Anathema. Voor... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker HBeekhuis op 16-05-2023, 209 keer bekeken.

Voor een nieuw projectje zoeken wij een gedrevene metal vocalist. Qua stijl zitten wij in de NWOBHM hoek - denk aan Iron Maiden, Judas Priest, TANK, Tygers of PanTang en soortgelijke bands. Deel jij onze passie voor de oldschool metal en zie je het zitten om de komende tijd materiaal uit te werken?... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker ScoldsBridle op 13-04-2023, 138 keer bekeken.

Meer "Zangers en Zangeressen Gezocht" regio Groningen

Meest bekeken advertenties in de categorie "Zanger / Zangeres Gezocht Groningen"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!