Dixieland-Jazzband zoekt trompettist en trombonist (Rijswijk zh)

Dixieland-Jazzband zoekt trompettist en trombonist

In Trompettist Gezocht in Rijswijk zh (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Frank van Kuijen op 05-02-2024, 56 keer bekeken.

Door het plotselinge vertrek van twee bandleden zoeken wij per direct een trompettist en trombonist voor ons Dixieland orkest.
"Wij" zijn de "Bridge Town Jazzband" en spelen naast Dixieland, ook Jazz en Blues. De line-up bestaat uit Trombone, Trompet, Klarinet/Sax plus Banjo/Gitaar, Slagwerk en Bas.
Wij repeteren regelmatig (Hoofddorp) en beschikken over een breed repertoire van instrumentale en/of zangnummers uit het Dixieland, Swing en Jazz genre.
De Bridge Town Jazzband is een aantal jaren geleden opnieuw gevormd en bestaat uit leden die reeds langer met elkaar spelen en een rijk muzikaal verleden hebben. Wij zijn geen beroepsorkest, maar naast het plezier in het muziek maken, is optreden ook een van onze doelstellingen.
Het vroegere orkest had zijn bakermat in Delft en omstreken, terwijl tegenwoordig de omschrijving afkomstig uit Noord- en Zuid Holland een beter beeld geeft.
Is je belangstelling gewekt en vind je het leuk om in een gezellige maar ook serieuze sfeer te spelen, neem dan contact op met mij, Frank van Kuijen (bassist BTJB).