Trompettisten Gezocht in Zuid-Holland

9 Advertenties Gevonden in "Trompettist Gezocht in Zuid-Holland"

Hallo blaas muzikant, Wij zijn een 6 koppige Funk/Disco coverband genaamd Be Chic die regelmatig (ongeveer 1x per maand) optreedt. Wij oefenen 2x per maand en zijn inmiddels goed ingespeeld op elkaar. Wij willen onze band uitbreiden met blazers; Saxofoon. Trompet of Trombone. De band bestaat uit... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Steels op 05-04-2024, 52 keer bekeken.

Hai, wij twee vrienden die al enige tijd samen spelen, gaan in Leiden een nieuwe band oprichten. Wij spelen zelf de bas en de conga en zoeken nog een trompettist Samen hebben we ook al vaker gejammed met anderen maar wij willen het iets serieuzer op pakken. Onze muziekstijl is soul, funk, pop en... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker MJ__ op 03-02-2024, 62 keer bekeken.

Nightshift22 is een coverband met zo'n 10 blazers, die van elk feest een onvergetelijke avond maakt. Heerlijke pop. soul, disco en vooral dansbare hits. Van toen en nu. Stilstaan is geen optie. Voetjes van de vloer want met 16 muzikanten wordt er alles aan gedaan om er een top avond van te maken!!... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Roelofarendsveen (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jessica04 op 27-11-2023, 245 keer bekeken.

Ik zoek voor een klein fragment op de ochtend van 5 juli een trompettist die de Royal Entrance Fanfare wil spelen (dat duurt ongeveer 30 seconden). Iets soortgelijks mag ook, het gaat puur om een fotomoment. Voor meer informatie ben ik per mail bereikbaar. Mijn dank is... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker ArletteH op 22-06-2023, 150 keer bekeken.

Wij, een 7-mans band met semi- professionele muzikanten die bijna allen muziek kunnen lezen,zoekt een enthousiaste trompettist (goed muziek lezen is een voorwaarde). De stukken die we spelen hebben gewoonlijk veel ruimte voor improvisatie. We spelen niet of nauwelijks jazz-standards, maar wel... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Leiden / Den Haag / Utrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker pimdeboer op 26-08-2022, 127 keer bekeken.