Toetsenist gezocht voor coverband (Utrecht)

Toetsenist gezocht voor coverband

In Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Ronaldbm op 17-05-2024, 77 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar die toetsenist die onze band compleet maakt! De muzikale basis is die herkenbare en vooral dansbare nummers uit de jaren ’80 tot heden. Juist die nummers waarvan we zien dat die ook echt aanslaan bij het publiek; funk, disco, pop, rock. Ben jij die toetsenist die ons kan verrassen met de lead partijen waar nodig, of subtiel invulling kan geven als less more is? Lees dan snel verder!

Onze band bestaat inmiddels ruim 6 jaar en oefent regelmatig op donderdagavond in De Meern, waar we beschikken over een mooie oefenruimte. We mikken op 3-4 optredens per jaar. De band bestaat uit ervaren muzikanten; zangeres & zanger, bas, drum en 2 gitaristen. Een mooi mix waar we muzikaal een breed repertoire mee bespelen, en uiteraard ook de nodige duetten mee neerzetten. Denk dan aan nummers van Sophie Ellis Bextor, Toto, B-52’s, Tina Turner, Simple Minds, Robbie Williams, Kula Shaker en meer! Uiteraard staan wij ook open voor jouw inbreng om het repertoire weer met elkaar op te bouwen!

Ben jij tussen de 30-60 jaar, beschik je over eigen gear en kom je graag een keer muzikaal kennis? Neem dan nu contact op, we horen graag van je! Uiteraard hebben we ook een demo beschikbaar.