Toetsenisten Gezocht in Utrecht

15 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Utrecht"

Hey daar, Mijn naam is Elias aka Mister E. Ik ben solo artiest en zit al in een succesvolle indierockband maar ik ben op zoek naar muzikanten om een nieuwe band mee te vormen waar de genres uiteen lopen. Van aria tot rock en van funk tot pop. Denk dan een combinatie van: - Black Pumas, Colors. -... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker EvanMourik op 19-02-2024, 26 keer bekeken.

Hi TOETSENIST, wij zijn Kwint (29jr, zanger/gitarist) en Lauren (27jr, gitarist) en we zijn een nieuwe indierock band aan het oprichten in Utrecht. Qua stijl denk aan THE WAR ON DRUGS, SAM FENDER, TEN FE, THE PAPER KITES, THE NATIONAL, NOTHING BUT THIEVES. Kun jij goed overweg met synthesizers... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker kwintm op 08-02-2024, 45 keer bekeken.

Hoii Wij zijn op zoek naar iemand die keys kan spelen in onze band. Het liefst iemand die ook de backing vocals kan doen. En misschien 2de gitarist wilt spelen. We bestaan nu uit 4 mensen, zang, gitaar, bass en drummer. variërend tussen de 21 en 35 jaar, als de klik er is doen wij niet moeilijk!... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Nick_02 op 22-01-2024, 65 keer bekeken.

Hallo, Mijn naam is Joran, artiestennaam Vinyl-State en ik heb de afgelopen tijd 23 songs gereleased in verschillende stijlen en het is tijd om als band aan de slag te gaan :-) De roots komen van invloeden van bands zoals Coldplay en Muse. Vereisten: - Serieuze instelling, doel is optreden en als... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker joran200 op 24-05-2023, 291 keer bekeken.

Het zou leuk zijn om weer met wat mensen samen te kunnen spelen. Zelf ben ik een drummer, met de voorkeur voor soul, reggae, hiphop, r&b en soft pop. Zijn er mensen in de buurt met dezelfde interesses? Zo ja, dan weet je mij bij dezen te vinden. Bassist en een toetsenist zijn vooral welkom! Mijn... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker timoroso op 01-02-2023, 340 keer bekeken.

Band zoekt gedreven/ervaren toetsenist. Denk aan repertoire als Dire Straits - Brothers in Arms Santana - Europa Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond Gary Moore - Still Got The Blues etc. ...als Hammond, PIano en Moog niet onbekend zijn voor je!... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Robert_Molema op 31-01-2023, 338 keer bekeken.

Soulful greetings allemaal! Wij zijn ''What the Funk'' een 4-koppige band bestaande uit een gitarist, bassist, drummer en zangeres en wij zijn met spoed op zoek naar een toetsenist in de regio Utrecht. We zijn een soul-funk band en spelen nummers variërend van Joss Stone tot aan Shayna Steele.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Zazi93 op 28-12-2022, 236 keer bekeken.