Vacature: Toetsenist gezocht voor ervaren Nederpop band (Hilversum)

Vacature: Toetsenist gezocht voor ervaren Nederpop band

In Toetsenist Gezocht in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Dutchmusicman op 05-04-2024, 96 keer bekeken.

Ben jij een toetsenist met een passie voor Nederpop en een professionele instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze doorgewinterde band, met oorspronkelijk een rockachtergrond, heeft zich toegelegd op het spelen van Nederpop met zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers van eigen bodem.

Om ons geluid te versterken en ons repertoire verder uit te breiden, zijn wij op zoek naar een veelzijdige toetsenist die mogelijk ook in het bezit is van een gitaar om eventuele gitaarpartijen te ondersteunen. Onze eigen oefenruimte bevindt zich in Hilversum en we repeteren in principe eens in de twee weken.

Wij zoeken iemand met een hoog muzikaal niveau, gezonde sociale waardigheden en goede apparatuur. Eigen vervoer en In-ears zijn een vereiste. Daarnaast zijn zangvaardigheden een pluspunt. Samen streven wij ernaar om het repertoire in te studeren en zo vaak mogelijk op te treden. Wij verwachten gemiddeld 20 tot 25 optredens per jaar.

Ben jij enthousiast, gemotiveerd en klaar om samen met ons deze uitdaging aan te gaan? Neem snel contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe toetsenist en staan we samen op de podia door heel Nederland!