Ervaren (rock/blues) toetsenist gezocht (Amsterdam/Utrecht/Leiden)

Ervaren (rock/blues) toetsenist gezocht

In Toetsenist Gezocht in Amsterdam/Utrecht/Leiden (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Victoria77 op 28-07-2022, 268 keer bekeken.

Wij (Henk, Martijn, Joop en Victoria) zijn een onlangs gevormde 4-mansformatie met ervaren semiprof muzikanten. Ons niet geijkte cover repertoire bestaat voornamelijk uit up/midtempo rocksongs met een rauw randje. Denk aan Mothers Finest, Sass Jordan, Saint Jude, Beth Hart, Robben Ford. Zodra het cover repertoire staat zoeken we de bühne op (in het najaar uitzicht op de eerste gigs) . Tot slot willen we starten met het schrijven van eigen werk.
Nu we met zijn vieren een mooie basis hebben gelegd, willen we uitbreiden met een ervaren toetsenist! We repeteren nu in Amsterdam, maar gezien de verschillende woonplaatsen staan we ook zeker open voor andere locaties. Kwalitatief hoogwaardige muziek spelen staat bij ons hoog in het vaandel, we bereiden onze partijen thuis voor zodat we in de repetities de puntjes op de i kunnen zetten! Uiteraard in een gezellige, elkaar supportende sfeer!
Lijkt het je wat of wil je meer weten? Laat he horen :)