Nieuw te vormen band HUMAN BEHAVIOUR (Amsterdam/Haarlem)

Nieuw te vormen band HUMAN BEHAVIOUR

In Toetsenist Gezocht in Amsterdam/Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Frank Evelein op 08-04-2024, 37 keer bekeken.

Frank (bas, synth bas, ea, Amsterdam) en Coen (drums, computer, ea, Haarlem)
beginnen een nieuwe, tikje eigenzinnige band. We gaan uit van covers. Denk aan Massive Attack, Talk Talk en Radiohead en die eenmalige mooie nummers van andere creatievelingen. Uitdagend, atmosferisch en dansbaar. Lastige muziek en of juist min of meer eenvoudige hits die we interpreteren, toe-eigenen. Liefst met meerstemmige zang. Wij vinden muzikaliteit en naar elkaar luisteren belangrijker dan techniek. Wat we gaan brengen staat als een huis.

We zoeken naar (m/v/o):
Toetseniste-geluidenmens – houdt van noten én geluiden, speelt op een Nord synthesizer of
vergelijkbaar en heeft wellicht nog een tweede set toetsen, kan je misschien ook nog goed
zingen?
Zangeres (of zanger) – zingt partijen van mannen en vrouwen. Hopelijk speel je ook (af en toe) een instrument.
Gitariste – van subtiel en leeg tot krachtig en vol. Speel je misschien ook nog een ander instrument en kan je eventueel zingen?
De mens die wij fijn vinden is open, creatief, muzikaal grensoverschrijdend, gedisciplineerd en kan om de dingen lachen. Iedereen heeft inbreng. We willen repeteren in Haarlem, eventueel Amsterdam. Of daar in de buurt. Check een voorgaand project van Coen en Frank (met andere muzikanten) op https://soundcloud.com/moonapemusic/morning-bell-by-moon-ape-1 . Nieuwsgierig? Bel of mail met Frank Evelein 0611368050, eveleinf@gmail.com
en stuur ons een opname van jou.