Ninaยดs Kitchen zoekt zanger, gitarist, toetsenist (Alkmaar)

Ninaยดs Kitchen zoekt zanger, gitarist, toetsenist

In Toetsenist Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Peter75 op 10-02-2024, 76 keer bekeken.

Hoi!

Leuk dat je onze advertentie leest. Wij zijn Nina's Kitchen, bestaande uit Bart op drums, Guido op bas, Peter op gitaar en natuurlijk Nina, frontwoman en zang. Maar er is nog ruimte voor meer!

In de huidige formatie zijn we intussen een paar maanden bijeen. We bouwen al een aardige setlist, maar input hierbij is altijd welkom. Om je een idee te geven: onze muziek varieert van Rage against the Machine tot aan Bon Jovi, van Nirvana tot aan The black Keys, en van Judas Priest tot aan Maneskin. Het zit dus met rake rockpunches en de nodige grunge vooral in de rockhoek. Behalve juweeltjes van toen en nu hebben we ook eigen nummers die we overigens nog verder willen uitwerken en aanvullen.

We willen een breder, vollediger geluid. Mooiste zou zijn de mix van zanger en gitarist of toetsenist aangezien we ook daarnaar op zoek zijn. Dus als je naast toetsenist ook bent uitgerust met een fijne stem, heeft dat een extra voorkeur, hoewel dat nou ook niet meteen allesbepalend is. Betreft het toetsenwerk zoeken we iemand die aan de ene kant nummers aanvult en een extra laag geeft, en aan de andere temeer aanwezig is in samenspel met de leads op gitaar en in solo's. Uiteindelijk gaat het om een muzikaal geheel dat gewoon staat als een huis. Input voor nummers en eigen werk is bovendien van harte welkom!

Voorkeur leeftijdscategorie hebben we niet zozeer. Wijzelf zitten in die van veertig, neigend naar de vijftig, maar ben je nou een stukje jonger of ouder is dat helemaal prima. Interesse? Stuur ons een bericht!

Nina's Kitchen