Allround coverband FIFTY FIVE zoekt toetsenist (โ€˜s-Hertogenbosch)

Allround coverband FIFTY FIVE zoekt toetsenist

In Toetsenist Gezocht in รขย€ย˜s-Hertogenbosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker ToonVogel op 24-12-2022, 403 keer bekeken.

Nieuw opgerichte coverband FIFTY FIVE zoekt een toetsenist. De band bestaat nu uit drummer, bassist, 2 gitaristen en zanger, allen in de leeftijdscategorie 54-60. We zijn net een paar weken met veel plezier en enthousiasme onderweg en hebben inmiddels een setlist van zo'n 20 nummers, waaronder Play that funky music, Perfectly Lonely, Black Magic Woman, Sultans of Swing, Ik kan het niet alleen, One, The one I love en Long train runnin'. Nog zoekende naar het uiteindelijke repertoire waar de toetsenist mee bepaalt.

We hebben eigen oefenruimte in Vught waar instrumenten kunnen blijven staan. We repeteren 1x in de 2 weken op donderdagavond van 19.00 - 23.00 uur.

Bandleden hebben ervaring met optredens, maar nog niet als Fifty Five. Doel is vooral veel muzikaal plezier en een paar keer per jaar een optreden.

Lijkt het je wat? Neem dan contact op met Marcel via 06-10809937. Dan plannen we een avond om te kijken of het bij elkaar past.

Leeftijdscategorie: 50 jaar en ouder