Bluesgroover zoekt toetsenist(e) (Hammond/Fender Rhodes, met zangstem? (Assen)

Bluesgroover zoekt toetsenist(e) (Hammond/Fender Rhodes, met zangstem?

In Toetsenist Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Bassrock op 05-02-2024, 43 keer bekeken.

Bluesgroover zoekt een toetsenist(e) Stijl moderne Blues met een funk/soul sausje (Tedeschi-Trucks/Beth Hart/Bonnie Raitt/Joanne Shaw Taylor)

Bluesgroover (omgeving Assen-Groningen) bestaat uit vijf ervaren muzikanten (Zangeres/Drums/Bas/Solo gitaar/Slag gitaar). Wij zijn op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) (a.l.) die bij voorkeur ook vocaal een bijdrage kan leveren (koortjes!)

Ons doel is om samen met jou ons huidig repertoire strak neer te zetten en verder uit de bouwen, maar vooral om lekker samen te spelen! Ons repertoire bestaat bv. uit nummers van de Tedeschi Trucks Band, Joanne Shaw Taylor, Joe Bonemassa & Beth Hart, Bonnie Raitt.

Ons doel is natuurlijk om daarmee naar leuke optredens toe te werken! Met onze repertoirekeuze willen we laten zien dat “de blues” tegenwoordig echt meer omvat dan een standaard 12 maten shuffle, en we schuwen daarbij een uitstapje naar blues nummers met een meer funky of soul-full karakter niet.

Wij zoeken daarom een goede toetsenist(e) die zijn of haar “mannetje” staat in dit genre, en die begrijpt wat de rol van een toetsenist binnen dit repertoire moet zijn. Je hoeft geen virtuoos te zijn, maar het zou fijn zijn als je af en toe een lekkere solo kunt neerzetten. Het goed neerleggen van een Hammond tapijtje onder een gitaarsolo, het aanvullen van de harmonieën met een mooie Fender Rhodes of strings partij, maar daarnaast ook op het juiste moment aanzetten om te vlammen, vinden wij minstens zo belangrijk!

Ben je gemotiveerd om wekelijks te repeteren, maar heb je vooral ook zin om in een leuke band te komen spelen? Behalve een “muzikale click” met ons repertoire vinden wij de “persoonlijke click” met de overige bandleden ook van groot belang..

Mocht dit je aanspreken, dan kijken wij uit naar je reactie!
Wij repeteren wekelijks op dinsdagavond in onze eigen oefenruimte in Peest (nabij Assen) maar we kunnen in overleg eventueel per keer bekijken wat voor iedereen het beste uitkomt.

JB 06-50514482.Meer Toetsenisten Gezocht in Assen: