Zangeres wilt melodische indie muziek maken (denk aan AURORA, SYLM) (Den Bosch/Eindhoven/Tilburg )

Zangeres wilt melodische indie muziek maken (denk aan AURORA, SYLM)

In Songwriter Gezocht in Den Bosch/Eindhoven/Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jip op 17-07-2023, 103 keer bekeken.

Hey hoi, ik ben Jip, 22 jaar en woon in Den Bosch maar ik ben regelmatig bij concerten in andere steden te vinden ;)

Ik zing (gewoon voor de leuk) al ongeveer heel mijn leven maar nu ben ik opzoek naar muzikanten die samen met mij op het podium willen staan. Ik zou het super gaaf vinden om samen sfeervolle/ melodische/ melancholische indie muziek te maken in de sfeer van Mogli/AURORA/SYLM/Oh Wonder/RY X !

Ik heb ongeveer een jaar geleden twee nummers opgenomen die op Spotify staan dus die zou je kunnen luisteren maar ik zou hier graag verder mee willen gaan en meer eigen nummers willen schrijven en optreden!

Hoewel ik nog nooit heb opgetreden met zang, heb ik wel erg vaak op het podium gestaan om te dansen dus ik ben niet bang om voor een grote groep te staan.

Ik vind het daarnaast heel leuk om zelf teksten te schrijven. Wil jij deze teksten tot leven brengen in nummers in een nieuw pop rock bandje? Stuur me dan een berichtje via instagram: jip_gabriel of stuur me een mailtje: jipgabriel16@gmail.com

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!