Songwriters Gezocht in Brabant

5 Advertenties Gevonden in "Songwriter Gezocht in Brabant"

Hoi! Ik ben Jorden , 28 jaar en woon in Sprang-Capelle en ik hou van muziek maken. Ik heb een auto en vind het geen probleem om te reizen voor muziek. Toen ik 7 was ben ik begonnen met gitaarspelen en muziek zit sinds toen altijd al in mijn hart. opzoek naar een zanger of zangeres, of iemand die... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Sprang Capelle (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jorden903 op 08-01-2024, 213 keer bekeken.

Hi Singer of Songwriter! Gitaarbegeleiding nodig bij je songs? Ben je zo iemand met veel muzikale ideeen? Muziek en zang live samen toch altijd specialer dan van youtube of spotify. Als het je leuk lijkt om een keer met een gitarist te spelen kom ik graag met jou in contact. Mocht je vragen hebben,... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Gitarist-947 op 30-12-2023, 188 keer bekeken.

Ik (Kevin, 33) zoek gevorderde muzikanten (ik speel 17jr inmiddels) die in zijn voor een originele band met eigen werk. Ik schrijf zelf veel muziek. Heb ook al erg veel aan materiaal klaarliggen, maar sta er vanzelfsprekend voor open samen wat nieuws op te bouwen. Ik woon in omgeving Den Bosch,... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Den Bosch E.O. (Brabant). Geplaatst door gebruiker Kevin T op 14-10-2023, 258 keer bekeken.

Hoi muzikanten! Mijn naam is Berry 39 jaar en maak muziek onder de naam Mister Berry. Ik maak pop/rock liedjes in het Nederlands. Ik doe alles in principe alleen. Om het niveau wat omhoog te brengen, ben ik op zoek naar een partner. Liefst iemand die zelf liedjes schrijft Als je ook nog gitaar kunt... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker misterberry op 09-10-2023, 279 keer bekeken.

Hoi, Ik wil graag beginnen met een nieuw projectje. Gewoon lekker samen muziek maken die we leuk vinden. Akoestisch, elektrisch, of een combinatie. Altijd leuk, al heeft akoestisch wel een voorkeur voor mij. Van Neil Young via Billy ldol naar Prince, eigenlijk maakt het niks uit, als wij het maar... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Regio Budel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jarnomatic op 07-09-2022, 181 keer bekeken.