Songwriters Gezocht in Brabant

5 Advertenties Gevonden in "Songwriter Gezocht in Brabant"

Hey hoi, ik ben Jip, 22 jaar en woon in Den Bosch maar ik ben regelmatig bij concerten in andere steden te vinden ;) Ik zing (gewoon voor de leuk) al ongeveer heel mijn leven maar nu ben ik opzoek naar muzikanten die samen met mij op het podium willen staan. Ik zou het super gaaf vinden om samen... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Den Bosch/Eindhoven/Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jip op 17-07-2023, 103 keer bekeken.

Hoi, Ik wil graag beginnen met een nieuw projectje. Gewoon lekker samen muziek maken die we leuk vinden. Akoestisch, elektrisch, of een combinatie. Altijd leuk, al heeft akoestisch wel een voorkeur voor mij. Van Neil Young via Billy ldol naar Prince, eigenlijk maakt het niks uit, als wij het maar... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Regio Budel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jarnomatic op 07-09-2022, 93 keer bekeken.

Ik zoek muzikanten die in zijn voor een originele band met eigen werk Ik schrijf zelf muziek. Heb ook al erg veel aan materiaal klaarliggen, maar sta er vanzelfsprekend voor open samen wat nieuws op te bouwen. Ik woon in omgeving Den Bosch, maar ben bereid stad en land af te gaan voor de juiste... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Kevin T op 28-08-2022, 161 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!